Νέο τραγούδι με τη συμμετοχή του Αλκίνοου

Εμείς ήδη το έχουμε αγαπήσει.

Article featured image
Article featured image

Το πήραμε χαμπάρι χθες το βράδυ, και ήδη το έχουμε ακούσει στη λούπα καμιά δεκαριά φορά. Και τώρα που γράφουμε το κείμενο, το ακούμε και πάλι.

Το τραγούδι της Αμυμώνης ή Θα σ’ αγαπώ, είναι μια δημιουργία του Αλέξανδρου Ιακώβου, ο οποίος εμπνεύστηκε από την ιστορία ενός ξεχωριστού παιδιού, την Αμυμώνη, η οποία γεννήθηκε με προβλήματα όρασης και πολλαπλές αναπηρίες, όπως έγραψε ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Το όνομά της έρχεται από τη μυθολογία και συμβολίζει την πηγή της ελπίδας, που δε στερεύει ποτέ! «Όσο ο καιρός περνούσε, η Αμυμώνη μεγάλωνε και στην αγκαλιά της μεγάλωσαν πολλά ακόμη ξεχωριστά παιδιά, ώσπου έγινε μια μεγάλη οικογένεια. Κλείνοντας τα 26 της χρόνια, συναντήθηκε με τον Αλέξανδρο Ιακώβου, ο οποίος εμπνεύστηκε από την ιστορία της και έγραψε ένα τραγούδι, που ερμήνευσε με περίσσια χαρά μια παρέα εξαίρετων καλλιτεχνών», συνεχίζει ο Αλκίνοος.


Στο κομμάτι συμμετέχουν οι Ορφέας Περίδης, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Χρήστος Θηβαίος, Πένυ Μπαλτατζή, Μαρίζα Ρίζου και Διονύσης Σαββόπουλος.


Το τραγούδι «Θα σ’ αγαπώ - Το τραγούδι της Αμυμώνης» κυκλοφορεί επίσημα από το Ogdoo Music Group σε cd single στα δισκοπωλεία και ψηφιακά σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.


Στίχοι: Αλέξανδρος Ιακώβου Μουσική: Αλέξανδρος Ιακώβου
Σκηνοθεσία: Αριστοτέλης Παπακωνσταντίνου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ