Φτιάξε φέτος μια νέα χριστουγεννιάτικη παράδοση

Κάθε χρόνο η αγορά δώρων για τα Χριστούγεννα μπορεί να είναι δύσκολο εγχείρημα, καθώς χρειάζεται σκέψη και ψάξιμο.

Article featured image
Article featured image

Ενόψει της εορταστικής περιόδου, το απόλυτο single malt whisky The Glenlivet, βάζει στο προσκήνιο τη σειρά The Glenlivet 12, επιδιώκοντας να δημιουργήσει μια νέα χριστουγεννιάτικη παράδοση. Το The Glenlivet 12, που φημίζεται για τον ιδιαίτερο και πολύμορφο χαρακτήρα του, αποτελεί την τέλεια επιλογή δώρου για τους λάτρεις του καλού σκωτσέζικου ουίσκι.

Λείο, Φρουτώδες, ισορροπημένο, εκλεπτυσμένο και κλασσικό είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν τη σειρά The Glenlivet 12. Η πρώτης ποιότητας βύνη κάνει το The Glenlivet 12 ένα από τα πιο δημοφιλή ουίσκι στον κόσμο με την υπογραφή του κορυφαίου παραγωγού The Glenlivet. H βύνη έχει ωριμάσει σε παραδοσιακά βαρέλια βελανιδιάς πριν εκχυλιστεί ακολούθως σε Αμερικάνικα βαρέλια βελανιδιάς για να «χαρίσουν» τις νότες βανίλιας και τη χαρακτηριστική απαλότητα στο ουίσκι. Το φωτεινό και ζωηρό χρυσό του χρώμα συνδυάζεται αρμονικά με την ισορροπημένη του γεύση και την ελαφριά επίγευση από νότες ανανά. Τα καθαρά νερά από τη φυσική πηγή «Josie’s Well» βοηθούν στην ολοκλήρωση της γεύσης που είναι αποτέλεσμα της διαδικασίας ζύμωσης, καθώς και το μέγεθος των χάλκινων αποστακτήρων έρχεται να προσθέσει ένα ευαίσθητο και σύνθετο χαρακτήρα στην τελική γεύση.

Το The Glenlivet παράγεται στη φημισμένη περιοχή Speyside της Σκωτίας, που θεωρείται η «καρδιά» της απόσταξης των single malts whiskies, αφού εκεί είναι διασκορπισμένα και τα περισσότερα αποστακτήρια γνήσιων Scotch Whisky.

Επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας του The Glenlivet, καθώς και όλων των brands της Pernod Ricard στην Κύπρο, είναι η Tempo Beverages Cyprus.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ