Σεξομολογήσεις #479: «Είδα το αγόρι μου να κλαίει και έχω ξενερώσει»

Λέει πως τον αγαπά και είναι ερωτευμένη μαζί του, αλλά η εικόνα του να δακρύζει, όταν του εξομολογήθηκε ένα θέμα υγείας την έκανε να ξενερώσει, αφού τις χάλασε την εικόνα του σκληροτράχηλου άντρα που είχε μέχρι εκείνη τη στιγμή. Θέλει να του μιλήσει, αλλά φοβάται μην τον πληγώσει.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy.



Tipster μου. Έκαμα το αγόρι μου να κλάψει, αλλά, μόλις τον είδα έτσι, με χάλασε πολύ. Γενικώς, μου αρέσουν τα σκληρά αγόρια – δεν μου αρέσκουν οι μαμμόθρεφτοι. Ο Στέλιος είναι ένα τέτοιο αγόρι. Και είμαι ερωτευμένη μαζί του σαν πελλή. Με τους κοιλιακούς του, τα νευρούθκια του, την πελλάρα του. Εκεί που νόμιζα ότι έχω δίπλα μου έναν 20χρονο που δεν φοβάται τίποτε και ούτε κωλώνει σε οτιδήποτε, τις προάλλες, όταν μοιράστηκα μαζί του ένα προσωπικό θέμα υγείας, έκλαψε σαν το μωρό. Δεν το περίμενα! Τζαμαί που τον περίμενα να είναι ο βράχος μου, έγινε το marshmallow μου! Τούτη η εικόνα όμως χαλά με. Χτυπά με κέντρο. Από τη μέρα εκείνη, όταν τον έχω που πάνω μου την ώρα του σεξ, θωρώ τον και νομίζω ότι είναι έτοιμος να κλάψει. Ακούομαι περίεργη, αλλά, είναι αλήθκεια! Φέφκει μου η όρεξη εντελώς. Τι να κάμω; Δεν μπορώ να το μιλήσω μαζί του – θα εκτεθώ. Είναι σαν να του λαλώ ότι εγώ είμαι ψυχρή τζαι τζείνος ένας… φτανός. Δεν ακούγεται καθόλου καλό αυτό και θα τον πληγώσω. Βρες μου μια λύση.






Μα τι παράξενη περίπτωση κι αυτή! Αντί να χαίρεσαι που έχει ευαισθησίες, σε ξενερώνει. Σεβαστό, όμως. Αφού τον θέλεις σκληροτράχηλο και να μην χύνει… δάκρυ, σε κατανοώ. Όμως, δεν θέλω να είσαι τόσο απόλυτη και να μάθεις να αποδέχεσαι τις ‘αδυναμίες’ αυτού που λες ότι αγαπάς. Έχουμε στη ζωή μας και στο κρεβάτι μας έναν άνθρωπο με τα συν και τα πλην του, με τα υπέρ και τα κατά του, με τα γιν και τα γιαν και… τα γινάτια του! Έτσι είναι η αγάπη η αληθινή. Τον δέχεσαι και τον αποδέχεσαι όπως είναι. Nobody is perfect. Θα πρέπει να το ξέρεις ήδη αυτό. Εσύ είσαι τέλεια; Ένα 20χρονο αγόρι με ευαισθησίες, εμένα μου φαντάζει πιο σέξι από τους δήθεν σκληρούς και δήθεν bad guys. Πώς και σε χαλά κάτι τέτοιο, μου είναι αδιανόητο. Κανονικά, θα έπρεπε να έχεις συνεχώς στη σκέψη σου την εικόνα με τα βρεγμένα ματάκια του και… να βρέχεσαι από ηδονή – ειδικά την ώρα που είναι από πάνω σου. Αν είναι ομορφόπαιδο -που όπως εσύγκοψα ότι είναι-, χάρου το βρε τρελό και χόρτασέ τον τώρα που είναι στα άρμπουρά του. Σβήσε από το μυαλό σου την ιδέα ότι κλαμένο αγόρι = κλαμένο πουλί, και χώνεψέ το ότι και οι άντρες κλαίνε! Δεν ακούς τα τόσα λαϊκά άσματα που το προβάλουν και γίνονται σουξέ;





#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy




Φωτογραφία: Christian Erfurt/Unsplash

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ