Ξέρουμε τι (πορνό) έβλεπες ολόκληρο το 2019

Η δημοφιλής πλατφόρμα ερωτικών ταινιών, Pornhub, έβγαλε και φέτος τα στατιστικά για την Κύπρο.

Article featured image
Article featured image


Είναι ίσως από τις πιο ενδιαφέρουσες στατιστικές ολόκληρου του έτους, αφού κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, όλοι ανυπομονούμε για τα αποτελέσματα του Pornhub.

Τόσο από απλή, αγνή περιέργεια όσο και από ακαδημαϊκό ενδιαφέρον, καθώς οι σεξουαλικές προτιμήσεις τις κάθε χώρας, τουλάχιστον όσο αφορά τις ερωτικές ταινίες, δίνει μια ξεκάθαρη εικόνα του ποια είναι πραγματικά η κοινωνία.


Πιστοί στην παράδοση

Όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος, πρώτες στις προτιμήσεις των Κυπρίων, ήταν οι κατηγορίες «greek» και το «cypriot» και στα επαγγελματικά και στα ερασιτεχνικά βίντεο.

Τις δύο πρώτες κατηγορίες, ακολουθούν αναζητήσεις με «milf», «lesbian» και «turkish». Σημειώνεται ότι τα στατιστικά του PornΗub αφορούν όλο το νησί.

Στις αγαπημένες πορνοστάρ των Κυπρίων, συγκαταλέγονται οι Lana Rhoades, η Mia Khalifa, η σταθερή αξία Τζούλια Αλεξανδράρου, η Riley Reid και η Abella Danger.

Όπως καταγράφεται στα στοιχεία του PornHub, γενικά οι κατηγορίες στις οποίες οι επισκέπτες από την Κύπρο δείχνουν προτίμηση είναι οι εξής:

Lesbian

Anal

MILF

Amateur

Threesome


80081779_459416544952364_7341651511908237312_n.jpg



Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι «σχετικές κατηγορίες», δηλαδή οι κατηγορίες τις οποίες οι Κύπριοι επισκέπτονται περισσότερο, σε σύγκριση με τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου. Αυτές είναι κατά σειρά η «Czech», «Euro», «Feet», «Russia» και «Bisexual Male».


Ενώ στις κορυφαίες δημοφιλείς κατηγορίες που επιλέγουν οι Κύπριοι, είναι η «gold digger», κατηγορία η οποία φέτος σημείωσε πέραν του 246% αύξηση από πέρσι, η «Cypriot», και ακολουθούν η «futa», «thai», «bbc» και «anime».

Τέλος, σύμφωνα με τα στοιχεία, το 36% των επισκεπτών από την Κύπρο είναι γυναίκες, ενώ ο μέσος όρος παραμονής στην ιστοσελίδα είναι 10 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ