Ποια είναι η Tipster;

Ποια ή ποιος βρίσκεται πίσω από το όνομα Tipster που απαντά στις Σεξομολογήσεις;

Article featured image
Article featured image

Πρόκειται για την ερώτηση που ακούμε περισσότερο από κάθε άλλη εδώ στη CITY. Το πέπλο μυστηρίου που καλύπτει τις Σεξομολογήσεις και δη το ίδιο το άτομο που απαντά σε αυτές, κάνει τους περισσότερους να θέλουν διακαώς να τους αποκαλύψουμε την Tipster.

Για όσους ίσως δεν γνωρίζουν, πρόκειται για το άτομο - συνεργάτη της CITY- που απαντά στις επιστολές που έρχονται στο sextalk@city.com.cy και αφορούν σε θέματα/προβλήματα/απορίες των αναγνωστών μας, για θέματα σχέσεων, σεξουαλικά θέματα ή απλώς σε ιστορίες που οι ίδιοι θέλουν να μοιραστούν με τον κόσμο.

Η Tipster είναι αυτή που πάντα με σοβαρότητα αλλά ταυτόχρονα και με το ιδιαίτερο, αλλά συχνά καυστικό ή και δηκτικό χιούμορ της, απαντά στις επιστολές.

Λέμε «η Tipster» αφού αυτό είναι το μόνο που εμείς, ως συντακτική ομάδα, μπορούμε να αποκαλύψουμε για το άτομο αυτό. Ότι, δηλαδή, πρόκειται για γυναίκα.

Παρόλα αυτά, επειδή ήταν δική της επιλογή να παραμείνει ανώνυμη, τη ρωτήσαμε κατά πόσο η ίδια θα ήθελε να απαντήσει στο ερώτημα «ποια είναι η Tipster».

Να η απάντησή της:

Η tipster αυτοσυστήνεται.

Δεν θα σου πω για την φάτσα μου, αν και είμαι ωραίο μουτράκι.

Δεν θα σου πω την ηλικία μου, γιατί σε μερικούς θα φαντάζω μικρή και σε άλλους μεγάλη.

Δεν θα σου αναλύσω το status μου. Θα σου αποκαλύψω, όμως, ότι έζησα και τον μεγάλο έρωτα, και έναν σύντομο γάμο, και την δίνη της ηδονής.

Θα σου πω ότι θέλω να μου γράφεις κι όχι να με ‘γράφεις’ όταν σου τα λέω χύμα τζαι τρικούτσουλλα.

Θα σου πω να με ακούς -ας εν τζαι λλίο-, γιατί λαλώ αλήθκειες.

Θα σου πω, επίσης, να αγαπάς εσένα, εμένα (!), τους άλλους, τον έρωτα, το πάθος, το σεξ, την ηδονή.

Και να σου πω και κάτι τελευταίο; Είμαι ποθκιάντραπη, άμα χρειαστεί, αλλά και ντροπαλή. Α, και πάντα ντόμπρα.

awsome.jpg
Μαζί με την απάντηση, η Tipster έστειλε και αυτό



#AskTipster

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ