Ξέρουμε τι έβλεπες από την Κύπρο (στο Pornhub) όλο το 2018

Η δημοφιλής πλατφόρμα ερωτικών ταινιών και όχι μόνο, μόλις δημοσίευσε τα στατιστικά για τους Κύπριους χρήστες της.

 


Article featured image
Article featured image

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η πιο δημοφιλής πλατφόρμα ταινιών πορνό, δημοσιεύει τα παγκόσμια στατιστικά της σε σχέση με το τι παρακολούθησαν περισσότερο οι χρήστες της τη χρονιά που πέρασε.

Είδος, πρωταγωνιστές, διάρκεια, φύλα και οποιαδήποτε άλλη λεπτομέρεια μπορεί να προκύψει από τα δεδομένα που μαζεύει ολόχρονα η πλατφόρμα από τις αναζητήσεις των χρηστών της.

Φυσικά, η Κύπρος δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτή τη λίστα καθώς αν και μικρή στο μέγεθος, ως χώρα, αποτελεί δυνατό υπολογίσιμο παίχτη στην πλατφόρμα του Pornhub, η οποία μας κατατάσσει στην 87η θέση της λίστας της.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα στατιστικά του Pornhub για το 2018 οι top αναζητήσεις για τους Κύπριους fan αφορούσαν ερωτικές ταινίες με ελληνικό περιεχόμενο, με την αναζήτηση milf να ακολουθεί και τρίτο στη σειρά να έρχεται το keyword «greek celebrities».

Ανάμεσα στις κορυφαίες αναζητήσεις ήταν πορνό με trans, ρωσικό, κυπριακό και σε δημόσιους χώρους.

 

Κορυφαία πρόσωπα:

Εκτός από τις γενικές κατηγορίες, οι χρήστες από Κύπρο είχαν και πιο συγκεκριμένες αναζητήσεις που αφορούσαν διάσημα πρόσωπα των ερωτικών ταινιών και όχι μόνο, όπως η Lisa Ann, η Madison Ivy, η Nicole Aniston και η Mia Khalifa

Στις κορυφαίες κατηγορίες από την άλλη, έχουμε το λεσβιακό πορνό, τις MILF, το πρωκτικό σεξ, το σεξ με ώριμες γυναίκες/άντρες, αλλά και το τρίο. Σημαντικό στοιχείο αποτελεί και η διάρκεια παραμονής στο περιβάλλον του Porn Hub αφού σύμφωνα με τα στοιχεία ο μέσος όρος ανέρχεται στα 10 λεπτά και 38 δευτερόλεπτα.

 



Οι συνολικές επισκέψεις στο Pornhub για το 2018 ανήλθαν στα 33,5 δισεκατομμύρια, σημειώνοντας άνοδο από το 2017 της τάξης των 5 δισεκατομμυρίων. Αυτό ισοδυναμεί με ημερήσιο μέσο όρο των 92 εκατομμυρίων επισκέψεων.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ