«Θέλουμε να πούμε σε όλους εσάς ένα μεγάλο ευχαριστώ που μας στηρίξατε»

Τα παιδιά του Sistema Cyprus, ετοίμασαν το πιο όμορφο βίντεο των Χριστουγέννων.

Article featured image
Article featured image


Τα παιδιά του προγράμματος Sistema Cyprus μας εύχονται καλή χρονιά και χρόνια πολλά μέσα από ένα γλυκό βιντεάκι, που έχουν ετοιμάσει με σκοπό να ευχαριστήσουν όλους όσους τους στήριξαν στον περασμένο χρόνο.

Οργανισμοί, εταιρίες, σχολεία, νηπιαγωγεία, πανεπιστήμια αλλά και το κοινό έχουν όλοι μαζί προσφέρει με τον δικό τους τρόπο για να λειτουργεί το πρόγραμμα αυτό και να απασχολεί 75 παιδιά από Λευκωσία και Λάρνακα.

Το Sistema Cyprus είναι ένα μουσικο-κοινωνικό πρόγραμμα που προσφέρει δωρεάν μουσική παιδεία σε όλα τα παιδιά, μέσα από την δημιουργία Ορχηστρών και Χορωδιών.

Τα παιδιά περνούν 6 ώρες την εβδομάδα στο Sistema Cyprus. Παιδιά- πρεσβευτές της της ειρήνης, της ελπίδας και της κατανόησης και σεβασμού ανθρώπων διαφόρων πολιτισμών, υποβάθρων και πεποιθήσεων. Με το τρυφερό τους χριστουγεννιάτικο μήνυμα μας ζητούν να συνεχίσουμε την στήριξη αυτή. Απολαύστε το!




Εάν θέλετε και εσείς να βοηθήσετε, μπορείτε να κάνετε την εισφορά σας σε αυτόν τον σύνδεσμο: https://gogetfunding.com/give-the-gift-of-music/

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ