Η βασίλισσα Ελισάβετ «δίκασε» τον Harry και την Meghan

Η απόφαση του πριγκιπικού ζεύγους να περάσουν τα Χριστούγεννα με την μητέρα της Meghan Markle στον Καναδά, δεν πέρασε απαρατήρητη.

Article featured image
Article featured image

Λένε πως πρώτα βγαίνει η ψυχή του ανθρώπου και μετά το χούι και καθώς η βασίλισσα Ελισάβετ εξακολουθεί να κρατά τα ηνία του βρετανικού θρόνου, τα χούγια της παραμένουν ακλόνητα αιώνες τώρα.

Γι’ αυτό και στο χριστουγεννιάτικο μήνυμα που κινηματογράφησε στο πράσινο δωμάτιο του παλατιού και θα μεταδοθεί σήμερα σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, η Βασίλισσα θέλησε να στείλει κάποια εορταστικά καρφιά σε όλους όσοι τόλμησαν να αμαυρώσουν τη φήμη του παλατιού καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου.


Στο σκηνικό λοιπόν που πλαισίωνε τη Βασίλισσα Ελισάβετ κατά τη διάρκεια του μηνύματος, έλειπαν οι φωτογραφίες των «άτακτων» ενοίκων του παλατιού.

Στα δεξιά της Ελισάβετ όπως φαίνεται, είναι μια φωτογραφία του Καρόλου με την Καμίλα, του πατέρα της βασίλισσας Ελισάβετ, βασιλιά Γεώργιου του 6ου, του συζύγου της Φίλιππου και του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την οικογένειά του. Πουθενά, ωστόσο, δεν υπήρχε φωτογραφία του πρίγκιπα Χάρι με την σύζυγό του Μέγκαν, ούτε του γιου της πρίγκιπα Άντριου, αλλά ούτε και της κόρης της πριγκίπισσας Άννας.

Όπως σημειώνουν βρετανικά ΜΜΕ, αυτός ήταν ένας τρόπος η βασίλισσα της Αγγλίας να δώσει ένα… μάθημα σε όλους όσοι αμαύρωσαν τον θεσμό και, για τον λόγο αυτό, δεν τους εξασφάλισε θέση στο γραφείο της.

Πρώτος και καλύτερος τα «άκουσε» ο γιος της, πρίγκιπας Άντριου, ο οποίος βρίσκεται ήδη στο στόχαστρο για τη σχέση που είχε με τον Αμερικανό παιδόφιλο Τζέφρι Επστάιν. Ο Άντριου αναγκάστηκε να αποσυρθεί από τη δημόσια ζωή έπειτα από τη συνέντευξή του στο BBC σχετικά με τη σχέση του με τον πολυεκατομμυριούχο, καταδικασμένο για παιδεραστία Αμερικανό χρηματιστή Τζέφρι Έπσταιν, ο οποίος φέρεται να αυτοκτόνησε στη φυλακή, το 2019 ήταν μία έντονη χρονιά για τη βασιλική οικογένεια.


Ενώ την τιμωρία της γεύτηκαν ο Δούκας του Σάσεξ Χάρι με τη σύζυγό του, Μέγκαν, οι οποίοι της γύρισαν την πλάτη, αφού δεν θα περάσουν μαζί τα Χριστούγεννα αλλά στον Καναδά με τη μητέρα της πρώην ηθοποιού.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ