Η τηλεοπτική συνέντευξη της Πάολα που εξόργισε τους θαυμαστές της και όχι μόνο

Η δημόσια παραδοχή πως δεν είναι τσιγγάνα, προκάλεσε αντιδράσεις.

Article featured image
Article featured image

Τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε πρόσφατα στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, Ενώπιος Ενωπίω, η δημοφιλής λαϊκή τραγουδίστρια Πάολα, η οποία με μία ομολογουμένως εξομολογητική διάθεση παραδέχτηκε πως στο ξεκίνημά της έστησε μία ιστορία γύρω από το όνομά της για να «πουλήσει».

Σε κάποιο σημείο της συνέντευξης, ο Νίκος Χατζηνικολάου την ρώτησε γιατί είχε υποστηρίξει πως είναι τσιγγάνα, ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει. «Δεν είναι αλήθεια. Εγώ το είπα, εγώ το δημιούργησα. Είμαι κατά του ρατσισμού. Όλοι λέμε ότι δεν είμαστε ρατσιστές αλλά εγώ έχω δει ότι οι περισσότεροι είμαστε ρατσιστές. Είναι ντροπή. Είναι αίσχος. Είναι φίλοι μου, τους έχω ζήσει. Η μαμά όταν το άκουσε έγινε ‘πόλεμος’ στο σπίτι. Δεν ήθελε να αλλάξω ‘ταυτότητα’. Ο μπαμπάς μου επειδή είναι σαν κι εμένα δέχτηκε αυτή την ιστοριούλα εγώ την έπλασα από την δική μου ψυχή, ήταν η ανάγκη μου αυτή. Ήξερα την δική μου διαδρομή, ήξερα ότι θα έλαμπε. Πέτυχα τον στόχο μου. Ό,τι πονάει, οι τσιγγάνοι το αγαπούν. Όταν έμπαιναν μέσα ένιωθα πάρα πολύ όμορφα, είχαν φάει το παραμύθι μου. Ήμουν κατάμαυρη, ντυνόμουν ανάλογα, φερόμουν ανάλογα. Όταν είδα μετά από τέσσερις ημέρες σε μεσημεριανή εκπομπή κουίζ ‘Ποια τραγουδίστρια είναι τσιγγάνα;’, λέω έγινε κουίζ αυτό το θέμα; Έχω πετύχει. Έγινε αυτό που ήθελα. Όταν γύρισα βέβαια στο σπίτι μου, είχα σοβαρό πρόβλημα και αυτός που μπορούσα να στηριχτώ ήταν ο μπαμπάς μου».

Η παραδοχή αυτή της Πάολα, ξεσήκωσε αντιδράσεις στα social media, με τους χρήστες να την κατηγορούν για εξαπάτηση μίας ολόκληρης φυλής, για την οποία μάλιστα δηλώνει και περήφανη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ