Η ιστορία της Ηρώς που ζηλεύει τα εκατοντάδες likes των άλλων

Είναι παραμονή Πρωτοχρονιάς και η Ηρώ είναι κλεισμένη στο δωμάτιό της, χαζεύοντας τις φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει οι διαδικτυακοί της φίλοι στα social media.

Article featured image
Article featured image

Ζηλεύει τις στιγμές και τα εκατοντάδες likes τους. Αντικατοπτρίζουν όμως αυτές οι φωτογραφίες την πραγματικότητα; Ή ο κάθε ένας από αυτούς δημιουργεί μια ψεύτικη ζωή πίσω από την οθόνη του κινητού του;

«Η ταινία μάς δείχνει την αλήθεια που κρύβεται πίσω από κάθε κλικ, με την Ηρώ στο τέλος να αντιλαμβάνεται πως οι στιγμές που αξίζουν βρίσκονται στην πραγματική ζωή», αναφέρουν οι δημιουργοί της ταινίας με τίτλο «ΚΛΙΚ».

«Η κοινωνία που ζούμε κατακλύζεται από ψεύτικους ανθρώπους και επιφανειακές σχέσεις. Σε όλο αυτό έχουν συμβάλει και τα social media. Έτσι δημιουργήσαμε μια ταινία με σκοπό να προβληματίσει τους νέους και να δείξει πως οι αληθινές αξίες δεν βρίσκονται στις οθόνες αλλά στην πραγματική ζωή.

Είμαστε μια ομάδα νέων ηθοποιών, μουσικών και δημιουργών και θα χαρούμε πολύ εάν προβάλετε/ προωθήσετε την ταινία μας για να περάσουμε όλοι μαζί ένα κοινωνικό μήνυμα», είναι το σχόλιο της ομάδας Sβελtο Productions, σε σχέση με την εν λόγω ταινία τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ