Σεξομολογήσεις #485: Με θέλει ή την θέλει;

Αυτός, αυτή, η κολλητή της, ο φίλος της, ο κολλητός του και το μυστήριο! Μπερδεμένες καταστάσεις, αλλά ξεκάθαρα τα πράγματα σύμφωνα με την τετράγωνη λογική της Tipster. Διάβασε και θα καταλάβεις.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy.



Tipster μου γεια σου και χαρά σου. Είμαι τόσο μπερδεμένη που δεν μπορώ να σκεφτώ οτιδήποτε άλλο και θέλω τη συμβουλή σου. Να ξεκινήσω από την αρχή. Έχω σχέση εδώ και ένα χρόνο με ένα παιδί πολύ καλό, αξιαγάπητο. Με έχει σαν βασίλισσα, τον αγαπάω, με αγαπάει και τα σχετικά. Έχω επίσης μια κολλητή εδώ και χρόνια με την οποία είμαστε αχώριστες. Φυσικά και τους είχα συστήσει και μου φάνηκε πως τα βρήκαν καλά, έκαναν παρέα και περνούσαμε γενικά καλά, όλοι μαζί. Να τονίσω ότι και η φίλη μου είναι σε σχέση και περισσότερο καιρό μάλιστα. Τελοσπάντων, το καλοκαίρι δούλευα πολλές ώρες ενώ εκείνοι έβγαιναν πού και πού και όταν ήμασταν όλοι μαζί έλεγαν τα δικά τους inside jokes και γελούσαν και ένιωσα κάπως έξω. Μετά είδα παράξενες συμπεριφορές -και από τους δύο- και υποψιάστηκα λιγάκι, αλλά είπα πως… εν γίνεται ρε κουμπάρε! Όταν έφτασα στο αμήν, τον Σεπτέμβρη, πήρα το κινητό του. Και μπαμ, μπήκα στα μηνύματα του και είδα συζητήσεις μαζί της αλλά και με τον κολλητό του. Του εκμυστηρεύτηκε ότι την θέλει από τον Ιούλη, όταν εγώ άρχισα να υποπτεύομαι, αλλά και της ίδιας της το είχε πει. Εκείνη τον απέρριψε (λογικό, γιατί ξέρω πόσο γουστάρει τον δικό της) αλλά του είπε να είναι φίλοι και μιλούσαν πολύ και της έλεγε πόσο την ήθελε. Της είχε, μάλιστα, προτείνει να βρεθούν μόνοι τους και εκείνη είχε δεχτεί. Συζητούσαν για μένα μερικές φορές και θυμάμαι χαρακτηριστικά του λόγια «μην αγχώνεσαι δεν θα το μάθει ποτέ». Και να που το έμαθα. Να μην τα πολυλογώ πήγα και του είπα ότι το γνωρίζω. Και μετά άρχισε το μαρτύριο. Έκλαιγε, με παρακαλούσε να τον συγχωρήσω, να του δώσω μια ευκαιρία αφού δεν είχε κάνει κάτι κακό και προσπαθούσε να κρύψει τα συναισθήματα του, αφού ερωτικά με αγαπούσε εμένα. Ενώ είχα πάει με σκοπό να τελειώσω το όλο θέμα κατέληξα να τον συγχωρήσω και να προχωρήσω με μερικούς όρους. Αλλά σκέφτομαι ότι την θέλει ακόμη, ότι την σκέφτεται. Μιλάνε ακόμη, αφού του το επέτρεψα αλλά δεν μου αρέσει. Τι να κάνω... Πώς να το σιγουρέψω και να διώξω τις σκέψεις μου;

Μα τι αχταρμάς κι αυτός! Βρε σύνελθε και σκέψου τι πραγματικά παίχτηκε... Ο δικός σου πήγε και βρήκε τον κολλητό της φίλης σου για να του εξομολογηθεί ότι τη γουστάρει. Και μετά, της το είπε της ίδιας της κολλητής σου ότι την θέλει... και τώρα -τάχα- κλαψομουνιάζει ότι τίποτα δεν συνέβηκε; Και σου λέει ότι εσένα θέλει; Πιστεύκεις τον; Νομίζω πως δεν είσαι άτομο που τρώει κουτόχορτο. Και δεν λες... ευτυχώς που η κολλητή σου τον απέρριψε, για να κάτσει λλίον τη μάππα χαμέ. Πρόσεξες ότι το γυναικείο ένστικτο σου δεν γελιέται; Κάτι κατάλαβες ότι παίζει, γι’ αυτό και μπήκες στη διαδικασία να ψάξεις για αποδείξεις. Και βρήκες! Αντί, όμως, να του πεις «άδειασε μας τη γωνιά», τον συγχώρεσες. Τελικά, τον αγαπάς. Τι θες να σου πω που να σε ηρεμήσει; Τάχα συνέχισε μαζί του κι όλα θα είναι μια χαρά; Πριτς! Εγώ δεν βλέπω ούτε προβλέπω ότι αξίζει ο δικός σου ένα second chance. Λες είσαι μπερδεμένη. Δεν είσαι... Ξέρεις κατά βάθος την αλήθεια, αλλά, αρέσκει σου να κουτουλλάς.

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy



Φωτογραφία: Inga Seliverstova / Pexels

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ