Σεξομολογήσεις #484: «Δεν μπορώ να διαχειριστώ έναν άντρα που έρχεται πακέτο με ένα παιδί»

Έψαχνε να βρει τον πραγματικό έρωτα για καιρό, και όταν τον βρήκε, αυτός ήταν χωρισμένος με ένα παιδί. Νιώθει ότι ταιριάζουν, αλλά δεν αντέχει να μοιράζεται την αγάπη του με το παιδί του. Θέλει να δίνει όλη του την αγάπη σε αυτήν και δεν ξέρει πως να το διαχειριστεί.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy.


Ακόμα δεν βρήκα την πραγματική αγάπη. Δεν ξέρω τι φταίει. Είμαι 28 κι ακόμα να την ζήσω! Και δεν μιλώ για ευκαιριακές σχέσεις. Αυτές… εύκολα προκύπτουν κι εύκολα σβήνουν. Εκείνο που ψάχνω και θέλω να πάθω είναι να με χτυπήσουν τα βέλη του έρωτα και να μείνουμε για πάντα μαζί. Πες με ρομαντική, πες με όπως θέλεις. Θέλω κι ελπίζω να βρω το άλλο μου μισό. Μέχρι τώρα, όσες φορές το επιχείρησα, έφαα τα μούτρα μου. Και ξαφνικά, τις προάλλες γνωρίζω τον Χάρη. Μου έκανε ‘κλικ’ από την πρώτη κιόλας μας κουβέντα. Το ένστικτό μου έλεγε ότι αυτός είναι ο άνθρωπός μου. Και βγαίνουμε εδώ και δύο εβδομάδες και είναι όλα υπέροχα. Ώσπου μαθαίνω ότι υπήρξε παντρεμένος κι έχει κι ένα παιδί. Δεν ήμουν προετοιμασμένη για κάτι τέτοιο… Δεν μπορώ να διαχειριστώ έναν άντρα που έρχεται πακέτο με ένα παιδί. Εξάλλου, εγώ, αυτό που θέλω είναι αποκλειστικότητα. Τον άντρα τον θέλω μόνο για μένα. Να δίνει όλη του την αγάπη σε μένα. Αλλά, με τον Χάρη, δεν έχω τέτοια προνόμια. Είναι, τελικά, μοιρασμένος μεταξύ της κόρης του κι εμένα. Αφού την κόρη του την φωνάζει ‘έρωτα μου’. Κι αυτό με πειράζει τίπστερ μου. Τι να κάμω;




Μα πώς περιμένεις ένας γονιός, να μην θεωρεί ‘έρωτα της ζωής του’ το παιδί του; Θα ήταν ακατανόητο και άδικο αν συνέβαινε το αντίθετο! Το ότι δεν το γνώριζες εξαρχής ότι ο Χάρης υπήρξε παντρεμένος και έχει μια κόρη, δικαιολογημένα σε κάνει να νιώθεις κάπως άβολα. Αλλά, μείνε ως το… άβολα! Μην μεγαλοποιείς κάτι που ούτε αποτρεπτικό αλλά ούτε και ντροπιαστικό είναι! Μια χαρά θα τα πας με τον πρώην παντρεμένο σου, που σίγουρα έχει αποθέματα αγάπης και για σένα και για το παιδί του. Σταμάτα, λοιπόν, να κρατάς μια τόσο εγωιστική στάση. Ο έρωτας -δε λέω-, είναι μια ατομική αποκλειστικότητα, αλλά, με μικρά windows ανοιγμένα. Κάθε άνθρωπος μπορεί να αγαπά και με πάθος, και με σεβασμό και με αλτρουισμό και με ευαισθησία. Και επιτέλους χώνεψε ότι… άλλο ο έρωτας με το ταίρι σου κι άλλο ο ‘έρωτας’ με το παιδί σου. Μην ζηλεύεις κάτι που μόνο θαυμασμό θα έπρεπε να σου προκαλεί.


Φωτογραφία: Kelly Sikkema/Unsplash

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ