Σεξομολογήσεις #483: «Νιώθω τον παπά του συντρόφου μου να με παρακολουθεί»

Λόγω οικονομικών δυσκολιών αναγκάζονται να μένουν μαζί με τους γονείς του συντρόφου της. Ωστόσο, η ίδια νιώθει άβολα με τη συγκατοίκηση αφού θεωρεί πως ο πατέρας του την παρακολουθεί με πονηρές διαθέσεις. Θέλει να μιλήσει στον σύντροφό της, αλλά δεν ξέρει πώς να του το πει.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy.



Έχω θέμα με τους γονιούς του. Μας φιλοξενούν στο σπίτι τους και δεν νιώθω άνετα. Επειδή δεν τα φκάλλουμε πέρα μόνοι μας, μεινίσκουμε κοντά τους. Όμως, νιώθω τον παπά του να με παρακολουθεί. Έπιασά τον πολλές φορές να με θωρεί περίεργα και πραγματικά νιώθω παράξενα, σαν να με ξεντύνει έτσι όπως με βλέπει. Τη νύχτα που φκαίνω που το μπάνιο, πάντα η απέναντι πόρτα -που εν το υπνοδωμάτιό τους-, μεινίσκει μισάνοιχτη και καταλάβω ότι με παρακολουθεί. Τάχα θωρεί τηλεόραση, αλλά, Τίπστερ μου, πάντα νιώθεις το, όταν κάποιος σε κοιτά. Τι να κάμω; Δεν τολμώ να πω του δικού μου κάτι… Τι να του πω;



Ελπίζω να μην είναι βιαστικά τα συμπεράσματά σου και ελπίζω να μην είσαι άτομο της υπερβολής. Μήπως, απλώς σε παρακολουθεί γιατί έτσι είναι το στυλ του; Μπορεί να το κάνει, βρε παιδί μου, γιατί έχει σύστημα να μαθαίνει και να ξέρει τα πάντα! Αν, όμως, έχεις βάσιμες υποψίες, τότε, πείσε -με τρόπο- τον δικό σου να πάτε να μείνετε κάπου αλλού. Κι ας προκύψει θέμα οικονομικό ή πρακτικό. Παρά να σε αγχώνει και να σε ενοχλεί η όλη φάση, καλύτερα μακριά κι αγαπημένοι. Εν τω μεταξύ, δεν μου είπες την ηλικία σας να συγκόψω κάτι παραπάνω. Anyway, θέλω να τονίσω και να διευκρινίσω ότι, από τη στιγμή που ένα άτομο νιώθει ‘εισβολή’ στην προσωπική του ζωή και στον προσωπικό του χώρο και γενικότερα μια απειλή γύρω του... καλό είναι να την κάνει με ελαφριά πηδηματάκια.


#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ