Η παράκληση της οικογένειας του Θάνου Μικρούτσικου

Η οικογένειά του, τιμώντας τον, δεν θα μπορούσε παρά να σκεφτεί τους συνανθρώπους μας. Όπως, άλλωστε, έκανε και ο ίδιος μέχρι το τέλος.

Article featured image
Article featured image

Έπειτα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, ο Θάνος Μικρούτσικος πέθανε το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου, σε ηλικία 72 ετών.



Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο «Metropolitan», έχοντας δίπλα του όλη την οικογένειά του. «Ενάμιση μήνα τώρα βρίσκομαι σ’ ένα δωμάτιο του νοσοκομείου παλεύοντας μ’ έναν ανόητο πυρετό που επιμένει», έγραφε στο Facebook στις 8 Δεκεμβρίου.

Ποτέ δεν κρύφτηκα. Μηνύματα έρχονται από πολλούς φίλους που ρωτάνε για την κατάσταση της υγείας μου. Ενάμιση μήνα τώρα...

Posted by Thanos Mikroutsikos on Sunday, 8 December 2019


Όπως ανακοίνωσε η οικογένεια του Θάνου Μικρούτσικου, η κηδεία του θα είναι πολιτική. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, η πολιτική κηδεία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου και ώρα 14:30 στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών.

Η σορός θα εκτίθεται από τις 10:30 το πρωί στην αίθουσα τελετών για τον τελευταίο αποχαιρετισμό.

Αντί στεφάνων, η οικογένεια παρακαλεί να διατεθούν τα χρήματα για τα ασυνόδευτα προσφυγοπούλα της Μόριας, δίνοντας και το σχετικό αριθμό λογαριασμό: GR0701713550006355138560788 – Τράπεζα Πειραιώς.

Και ο ίδιος, πάντως, μέχρι το τέλος δεν έπαψε να σκέφτεται τους ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη.

«Αυτές τις μέρες στο νοσοκομείο χρειάστηκε πολλές φορές να κάνω μετάγγιση αίματος. Το ίδιο και οι άνθρωποι στους διπλανούς θαλάμους», έγραψε ο Θάνος Μικρούτσικος. «Σκεφτόμουνα αντί για δώρο φέτος να δώσετε αίμα. Για τον Θ.Μ. Για κάποιον που το έχει ανάγκη. Αυτές τις γιορτές σκεφτείτε τους άλλους και γίνετε αιμοδότες», καταλήγει η ανάρτηση του μουσικοσυνθέτη.

Αυτές τις μέρες στο νοσοκομείο χρειάστηκε πολλές φορές να κάνω μετάγγιση αίματος. Το ίδιο και οι άνθρωποι στους...

Posted by Thanos Mikroutsikos on Saturday, 21 December 2019


Η οικογένειά του, τιμώντας τον, δεν θα μπορούσε παρά να σκεφτεί τους συνανθρώπους μας. Έτσι στη λιτή ανακοίνωση της οικογένειάς του, η γυναίκα του, Μαρία Παπαγιάννη, και τα παιδιά του, Σεσίλ, Κωνσταντίνα, Αλεξάνδρα και Στέργιος, παρακαλούν αντί για στεφάνια, τα χρήματα να διατεθούν για τα ασυνόδευτα προσφυγοπούλα της Μόριας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ