Υπάρχει λόγος που ο Καρούσος «πλέει» μέσα στο υπουργικό του κουστούμι

Ο πρώην δήμαρχος Αγίας Νάπας δεν πλέει μόνο σε πελάγη ευτυχίας.

Article featured image
Article featured image

Αν αναρωτιέστε γιατί ο νυν υπουργός Μεταφορών Συγκοινωνιών (ή Επικοινωνιών όπως είπε ο ίδιος) και Έργων φορά κουστούμι μεγαλύτερο size απ’ ότι θα έπρεπε, σκεφτείτε μόνο τι θα κάνατε εσείς στη θέση του αν Πρόεδρος σας ρωτούσε την Κυριακή αν θέλετε να γίνετε υπουργός και την Τρίτη έπρεπε να βάλετε κουστούμι για να πάτε στην τελετή διαβεβαίωσης…

Ποιος προλαβαίνει να ράψει κουστούμι σε 48 ώρες; Προφανώς, δανεικό είναι.

Κι όταν λέμε Κυριακή, το εννοούμε! Όπως ο ίδιος ο Γιάννης Καρούσος τόνισε στην παρέμβασή του στο Πρωϊνό Δρομολόγιο του Τρίτου Προγράμματος, πρώτη φορά για την υπουργοποίησή του άκουσε… μόλις την Κυριακή.

«Μα είναι δυνατόν να μην έγινε καμιά βολιδοσκόπηση πιο πριν, καμιά διαβούλευση, καμιά επικοινωνία;», ρωτά απορημένη και σχεδόν σοκαρισμένη η δημοσιογράφος Ελένη Βρεττού.

Με τον κύριο Καρούσο να επαναλαμβάνει σε μια έκρηξη ειλικρίνειας ότι όντως πρώτη φορά άκουγε εκείνη την ώρα ότι ο ΠτΔ τον ήθελε για υπουργό.

Και αυτός, απλώς είπε αμέσως ναι. Χωρίς δεύτερη σκέψη.

Εδώ, για σουβλάκι μας παίρνουν τηλέφωνο και ζητάμε 10 λεπτά για να το σκεφτούμε, μετρώντας τουλάχιστον 10 παραμέτρους, πριν απαντήσουμε καταφατικά. Και ο Καρούσος δέχτηκε υπουργοποίηση σε 3 δευτερόλεπτα.

Για τους άπιστους, η επιβεβαίωση ΕΔΩ, στο 2:10:25.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ