Το σκηνικό με την Ελισάβετ, τον Τράμπ και τη μοναχοκόρη της Βασίλισσας

Έγινε viral για λάθος λόγους, μέχρι που αποκαλύφθηκε η αλήθεια.

Article featured image
Article featured image

Μια αμήχανη στιγμή μεταξύ της βασίλισσας της Αγγλίας, Ελισάβετ Β', και της μοναχοκόρης της, πριγκίπισσας Άννας, μπροστά στον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, και τη σύζυγό του, Μελάνια, έγινε viral και θέμα χωρίς λόγο.

Το επίμαχο βίντεο αφορά στο δείπνο που παρέθεσε η βασίλισσα της Αγγλίας στους ηγέτες των κρατών μελών του ΝΑΤΟ, στο περιθώριο της επετειακής συνόδου για τα 70 χρόνια από την ίδρυση της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας.

Τη στιγμή που η Ελισάβετ κάνει χειραψία με το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ, σκύβει προς το μέρος της Άννας και της λέει κάτι. Η πριγκίπισσα Άννα σηκώνει τους ώμους της και όλοι έσπευσαν να ονομάσουν αυτήν την κίνηση ως μια ένδειξη διαφωνίας με τη μητέρα της ή ως μια κίνηση σνομπισμού απέναντι στους Τραμπ. Είναι αυτή η αλήθεια;Η ειδική σε θέματα βασιλικού ρεπορτάζ, Βαλεντάιν Λόου, εξηγεί πώς συνέβησαν τα πράγματα σε ανάρτησή της στο Twitter. «Λοιπόν, η αλήθεια έχει ως εξής: η Άννα δεν σνόμπαρε τους Τραμπ. Και δεν τη μάλωσε η βασίλισσα. Η Ελισάβετ έσκυψε προς το μέρος της Άννας για να τη ρωτήσει ποιος ήταν ο επόμενος αρχηγός κράτους που θα έπρεπε να χαιρετίσει. Η Άννα χαμογέλασε και είπε: 'Μόνο εγώ έμεινα. Είμαι η τελευταία'. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο και αυτή είναι η αλήθεια».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ