Η Κύπρια ροκ τραγουδίστρια Narcissus A-Ngel μόλις αποκάλυψε κάτι πολύ σπουδαίο

Μπορεί στην Αμερική, εδώ και μερικά χρόνια, να έχουν καθιερωθεί μουσικά με αποκορύφωμα την βράβευσή τους, ως καλύτερου upcoming συγκροτήματος στα Boston Music Awards, ωστόσο η νέα εξέλιξη στην καριέρα της, που μόλις ανακοινώθηκε, αλλάζει άρδην τα δεδομένα.

Article featured image
Article featured image


Από το ξεκίνημα της ακόμα, όταν άρχισε τις πρώτες της εμφανίσεις στην Αμερική, η Γεωργία Χατζηκωνσταντίνου ή Narcissus A-Ngel, φαινόταν πως ήταν φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα, παγκόσμια. Και το ένστικτό της, όπως και οι επιλογές της, όχι μόνο δεν την διέψευσαν, αλλά τις έφεραν πολύ περισσότερα από όσα ίσως είχε φανταστεί.




Άλλωστε μετά την βράβευσή της και του συγκροτήματος της, No Hugs, στα Boston Music Awards, πριν δύο χρόνια, το επόμενο που θα ερχόταν έπρεπε να είναι κάτι πολύ μεγάλο, όπως και έγινε.




IMG_0612.JPG



Πριν από περίπου 4 μέρες, η Narcissus A-Ngel, υπόγραψε συμβόλαιο με την Final Touch της Walnut, ιδιοκτησίας του Έλληνα κυνηγού ταλέντων, Μίλτου Καρατζιά, με τον ίδιο μάλιστα να το ανακοινώνει επίσημα μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Instagram, κάνοντας μάλιστα ακόμη μία αποκάλυψη, καθώς το εφεξής το Narcissus A-Ngel αλλάζει και γίνεται NARCIE.




Αξίζει να σημειωθεί πως στην ίδια εταιρεία στεγάζονται ονόματα όπως ο Σταμάτης Γονίδης, η Ελένη Βιτάλη, η Μαρίζα Ρίζου και άλλοι καταξιωμένοι Έλληνες καλλιτέχνες.

Το αποκλειστικό συμβόλαιο που υπέγραψε η Narcie με την Final Touch/Walnut, περιλαμβάνει την προώθησή της σε Ελλάδα, Κύπρο και Ευρώπη.


IMG_1140.JPG


Έγκυρες πηγές της CITY αναφέρουν πως λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου, η Narcie μπήκε στούντιο, όπου και ηχογράφησε το πρώτο της κομμάτι, ως μέλος της ομάδας της Walnut, μια ελληνική διασκευή με την εκρηκτική φωνή της, κομμάτι το οποίο θα κυκλοφορήσει τέλη Φεβρουαρίου 2020.


IMG_1135.JPG


Έπειτα από μία μακρά παραμονή στην Αθήνα, για τα διαδικαστικά, η Narcie αναχώρησε και πάλι για την Αμερική, όπου και ετοιμάζεται για την εμφάνισή της στο NAMM SHOW 2020 όπου επιλέχτηκε για να εκπροσωπήσει την εταιρεία μικροφώνων AUDIX από την οποία κυκλοφορεί το προσωπικό της μικρόφωνο, το AUDIX VX5.

Εμείς, το μόνο που μπορούμε να πούμε, είναι πως ανυπομονούμε να ακούσουμε το νέο, ελληνικό της, κομμάτι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ