Η μεγαλύτερη έκθεση καριέρας και εργοδότησης στην Κύπρο επιστρέφει

Αναβαθμισμένη και ενισχυμένη με σημαντικές καινοτομίες.

 


Article featured image
Article featured image

Η μεγαλύτερη ετήσια έκθεση καριέρας και εργοδότησης στην Κύπρο επιστρέφει και φέτος με σημαντικές καινοτομίες, οι οποίες θα ενισχύσουν τις προοπτικές σταδιοδρομίας και απασχόλησης στη χώρα.

Το Cyprus Career Expo (CCE) που συνδιοργανώνουν το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και η Ergodotisi.com, θα πραγματοποιηθεί στις 2-3 Μαρτίου στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία και πρόκειται να κεντρίσει το ενδιαφέρον εργοδοτών αλλά και υποψηφίων για εργασία.

Το CCE θα ακολουθήσει τα υψηλά πρότυπα της περσινής διοργάνωσης, η οποία σημείωσε τεράστια επιτυχία με πέραν των 3,000 επισκεπτών και με περισσότερες από 80 συμμετέχουσες εταιρείες, απ’ όλους τους τομείς της κυπριακής οικονομίας, μεταξύ των οποίων ελεγκτικά γραφεία, τραπεζικοί οργανισμοί, ασφαλιστικές εταιρείες, εταιρείες τηλεπικοινωνιών, εταιρείες τεχνολογίας, διαφημιστικές εταιρείες, και άλλες.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν τον ειδικά σχεδιασμένο εκθεσιακό χώρο για να πάρουν πληροφορίες από τους συμμετέχοντες οργανισμούς και τις ευκαιρίες απασχόλησης και να παρακολουθήσουν σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν από διευθυντές ανθρώπινου δυναμικού και στελέχη εταιρειών από την Κύπρο και το εξωτερικό, βελτιώνοντας έτσι τις προοπτικές εργοδότησής τους. Νέοι ηλικίας 18-30 ετών, έχουν επίσης τη δυνατότητα να αιτηθούν για να συμμετάσχουν στα Business Days - oι εγγραφές των οποίων έχουν ανοίξει ηλεκτρονικά – καινοτομία του φετινού CCE, όπου θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικές επισκέψεις σε μεταγενέστερο στάδιο στους οργανισμούς ZORBAS, MELCO, HERMES AIRPORTS, AMDOCS, και KPMG. Σκοπός η εξοικείωση των συμμετεχόντων με τον εργασιακό χώρο, την κουλτούρα και την εσωτερική λειτουργία των επιχειρήσεων, ενώ θα αποτελέσουν μια εξαιρετική ευκαιρία για δικτύωση και εργασιακή απασχόληση.

Η έκθεση είναι εξίσου σημαντική για τους εργοδότες αφού θα έχουν την ευκαιρία να ενισχύσουν τη βάση δεδομένων των βιογραφικών που διαθέτουν, ενώ θα ισχυροποιήσουν την αναγνωρισιμότητα και το κύρος του brand τους. Επιπλέον, η δυνατότητα πραγματοποίησης επιτόπου συνεντεύξεων σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, επιτρέπει στους συμμετέχοντες οργανισμούς να αξιολογούν υποψήφιους και να προσλαμβάνουν τους καταλληλότερους.

Το CCE στηρίζουν: Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Υπηρεσιών, ΚΕΒΕ, ΟΕΒ, EURES, και ο Κυπριακός Σύνδεσμος Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού. 



Σημειώνεται ότι η είσοδος στο Cyprus Career Expo είναι δωρεάν 

Χορηγός Επικοινωνίας είναι το Συγκρότημα «ΔΙΑΣ» και η Τηλεόραση Σίγμα. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του CCE: www.cypruscareerexpo.com.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ