Ε. Θεοχάρους: «Με απόλυτη βεβαιότητα σας λέω ότι θα ψήφιζα Τούρκο για πρόεδρο της ΚΔ»

Η Κύπρια υποψήφια ευρωβουλευτής του Δήκο και πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη σε μία απρόσμενη δημόσια δήλωση.

 


Article featured image
Article featured image

Είτε σου αρέσει ως πολιτικός είτε όχι, αναμφίβολα η Ελένη Θεοχάρους είναι ένας άνθρωπος που λέει πάντα αυτό που πιστεύει και σκέφτεται, χωρίς ιδιαίτερα φίλτρα, εξ ου και δηλώσεις όπως «θα αυτοπυρποληθώ στο Σύνταγμα» έγιναν και την «κυνηγούν» έως σήμερα.

Φιλοξενούμενη σήμερα Πέμπτη (14/2) στη ραδιοφωνική εκπομπή του Ράδιο Πρώτο με τους Δόνα Καπαρτή και Χρήστο Μιχάλαρο «Όλα στο Φως», μαζί με τον Νιαζί Κιζίλγιουρεκ –υποψήφιο Ευρωβουλευτή του ΑΚΕΛ- ερωτήθηκε, μεταξύ άλλων, εάν θα ψήφιζε Τουρκοκύπριο για πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, με την κυρία Θεχάρους να απαντά: «Με απόλυτη βεβαιότητα σας λέω ότι θα ψήφιζα Τούρκο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, φτάνει να είναι καλός κι έντιμος πολίτης. Έχω γνωρίσει ανθρώπους που θα μπορούσαν να είναι Πρόεδροι. Για ποιο λόγο να αποκλείεται αυτό;». Να σημειώσουμε εδώ ότι μάλλον η αναφορά σε «Τούρκο Πρόεδρο», πρέπει να έγινε εκ παραδρομής. 

Αντίστοιχη απάντηση έδωσε και ο κύριος Κιζίλγιουρεκ, ο οποίος αποκρίθηκε θετικά στη πιθανότητα να ψηφίσει Ε/κ για πρόεδρο της ΚΔ.



Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:



 

Η είδηση δημοσιεύτηκε αρχικά στο Sigmalive.com


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ