Βοήθα τον Νικόλα να ταξιδέψει σε 30 χώρες πριν τα 30 του

Του απομένουν μόνο πέντε μέρες.

Article featured image
Article featured image

Ο Νικόλας Αθηνής αυτό το διάστημα ταξιδεύει στην Ευρώπη προσπαθώντας να ολοκληρώσει τον προσωπικό του στόχο #30before30. Να ταξιδέψει δηλαδή σε 30 χώρες πριν από τα 30 του. Ο στόχος του βρίσκεται στον σωστό δρόμο, αφού μέχρι στιγμής έχει ταξιδέψει σε 28 χώρες και μένουν ακόμη 2 μέχρι τα 30 του χρόνια, σε 5 ημέρες.

Με αφορμή αυτό τον στόχο και σε συνεργασία με τον ΣΠΑΒΟ (Σύνδεσμος για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια) έχει ξεκινήσει μια καμπάνια προβολής και ενίσχυσης του οργανισμού .

Έχει δημιουργηθεί η αντίστοιχη ιστοσελίδα, μέσω της οποίας, το κοινό μπορεί να διαβάσει περισσότερα για το θέμα αυτό. https://gogetfunding.com/30before30-for-a-good-cause/

Ο Σύνδεσμος αυτός παρέχει μεταξύ άλλων 24ωρη ψυχολογική υποστήριξη στα θύματα ενδοοικογενειακής βίας, διαμονή σε εξειδικευμένους χώρους φιλοξενίας για τα θύματα αυτά και ατομική ψυχολογική υποστήριξη.

Όλες οι υπηρεσίες που παρέχει είναι δωρεάν.

Μέσα από αυτή την προσπάθεια, στόχοι του Νικόλα είναι να ωθήσει τον κόσμο στο να ταξιδεύει περισσότερο, να μην φοβάται να βγαίνει έξω από το comfort zone του, γιατί πραγματικά εκεί που τελειώνει το comfort zone ξεκινά η ζωή. ταυτόχρονα θέλει να συμβάλει στην προβολή και την οικονομική ενίσχυση του ΣΠΑΒΟ.

Βοήθα κι εσύ τον Νικόλα με ένα κλικ ΕΔΩ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ