Σε μια πρωτοφανή εξιχνίαση εγκλήματος προέβη σήμερα Δευτέρα το Τμήμα Τελωνείων, αφού συνέλαβε στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου όχημα που μετέφερε στις ελεύθερες περιοχές 435 δέσμες με αγρέλια από τα κατεχόμενα.
Τα αγρέλια εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν κατά το συνήθη έλεγχο των διερχομένων οχημάτων από το σημείο διέλευσης του Αγίου Δομετίου, σε όχημα με αριθμούς εγγραφής του ψευδοκράτους, στο οποίο επέβαινε ζεύγος Τουρκοκυπρίων.
Τόσο τα σπαράγγια, όσο και το όχημα που χρησιμοποιήθηκε για την παράνομη μεταφορά τους στις ελεύθερες περιοχές, κατασχέθηκαν από το Τμήμα Τελωνείων, ενώ στη συνέχεια, ο Διευθυντής του Τμήματος Τελωνείων αποδέχθηκε πρόταση για εξώδικη διευθέτηση της υπόθεσης με την καταβολή χρηματικού ποσού ύψους €400, πλέον ποσού απόδοσης για το όχημα, ύψους €200. Με την καταβολή των πιο πάνω ποσών, το όχημα επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του, ενώ τα κατασχεθέντα εγκαταλείφθηκαν στο Τμήμα Τελωνείων και απ’ ότι μαθαίνουμε περιμένουν μερικές δωδεκάδες αυγά για να γίνουν ο σωστός ο μεζές, ο κυπριακός.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Συνελήφθη ο γιος του ιδρυτή της Mango για τον θάνατο του πατέρα του
Τουρίστας βούτηξε στη Φοντάνα ντι Τρέβι και οι Ιταλοί θύμωσαν [βίντεο]
«Μας ζητήθηκε να αφαιρέσουμε τη σημαία της Παλαιστίνης» [βίντεο]