Γιατί ο Ρουβάς ζήτησε συγγνώμη από τον Γιώργο Λάνθιμο;

Στερνή μου γνώση να σ’ είχα πρώτα.

Article featured image
Article featured image

Αυτό πρέπει να σκέφτηκε ο Σάκης Ρουβάς βλέποντας τη διεθνή επιτυχία του πρώην συνεργάτη του Γιώργου Λάνθιμου, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει γίνει αγαπημένος σκηνοθέτης του Hollywood.

Πού να φανταζόταν, όμως, ο Έλληνας αοιδός χρόνια πριν, όταν συναντιόταν με τον οσκαρικό, πλέον, σκηνοθέτη επαγγελματικά το 2000 για αρκετά βίντεο-κλιπ όπως το «Η καρδιά μου χτυπά»,«Άντεξα» και το «Θέλεις ή δεν θέλεις», την εξέλιξη του δεύτερου.

Τη Δευτέρα, ο Σάκης Ρουβάς, μία μέρα μετά την τελετή τον Όσκαρ, εξέφρασε τον θαυμασμό του για την επιτυχία του Γιώργου Λάνθιμου. Ο γνωστός τραγουδιστής μετά τη βραδιά των Όσκαρ όπου η Ολίβια Κόλμαν κέρδισε το χρυσό αγαλματίδιο για την ερμηνεία της στην ταινία The Favourite και μέσα από τα Instastories είπε: «Γιώργο πολλά συγχαρητήρια για ακόμη μια διεθνή διάκριση της ταινίας, "Η Ευνοούμενη" – Ένα πραγματικό αριστούργημα του σύγχρονου κινηματογράφου. Και στις επόμενες επιτυχίες...».

1479372_Sakis_Rouvas_-Lanthimos.jpg



Όμως, ο Σάκης, δεν αρκέστηκε μόνο σε ένα Instastory, αφού τη Δεύτερα επανήλθε στη συνεργασία του με τον Λάνθιμο ζητώντας δημόσια συγγνώμη από τον σκηνοθέτη για τα όσα του έκανε τον καιρό που είχαν συνεργαστεί.

Συγκεκριμένα, ο Σάκης Ρουβάς ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1: «Θέλω μέσα από την εκπομπή σου να ζητήσω συγγνώμη από τον Γιώργο Λάνθιμο που δεν είχα καταλάβει το μέγεθος και το μεγαλείο του και κάποτε που με είχε βάλει επί ένα οκτάωρο να τρέχω με -2° στην Πεντέλη, του παραπονέθηκα. Του είπα: «Γιώργο δεν μπορώ άλλο. Αύριο φεύγω ταξίδι». Έπρεπε να πάω για ένα πρόμο για τη Eurovision και γύρω στις 6 το πρωί αφού είχαν πάθει κράμπες τα πόδια μου και δεν άντεχα άλλο. Και μου είπε: «Δεν καταλαβαίνεις ότι για να βγει αυτό το αποτέλεσμα που θέλω, πρέπει να δείξεις αυτοθυσία» και τότε τον είχα στεναχωρήσει και θέλω να του ζητήσω συγγνώμη», είπε ο Σάκης Ρουβάς. «Πάντα είχε πάθος για την Τέχνη που έκανε και φαινόταν αυτό που έγινε τώρα. Έχει όραμα και αισθητική και πολύ διαφορετική ενέργεια», πρόσθεσε.

Με πληροφορίες από LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ