Σεξομολογήσεις #428: Είναι λογικό ένας άντρας να θέλει να μοιράζεται την κοπέλα του με άλλη... κοπέλα;

Article featured image
Article featured image

Tipster μου, είμαστε μαζί με κάτι φίλες τζαι ανοίξαμε το θέμα περί σεξ και αντρών. Έχουμε μια μεγάλη απορία. Όταν δύο άτομα είναι σε σχέση (ετερόφυλο ζευγάρι) και ο άντρας θεωρεί πως εάν η κοπέλα του κάνει σεξ με άλλη κοπέλα δεν είναι κέρατο, αντίθετα η ιδέα τον εξιτάρει, πρόκειται απλώς για κάποια φαντασίωση, φετίχ ή παραείναι πολύ cool και δεν έχει θέμα το να μοιράζεται το σώμα της κοπέλας του, με άλλη κοπέλα.

Με αγάπη, πιστές θαυμάστριες γιατί λέεις τα πολλά ωραία!




Κοπέλες μου, αρχικά thank you για τα καλά σας λόγια, το εκτιμώ. Στο θέμα μας τώρα για να σου πω ότι μόλις περιέγραψες μία από τις πιο συχνές φαντασιώσεις του μεγαλύτερου ποσοστού των ανδρών ανά την υφήλιο. Τα γιατί και τα πώς το σεξ μεταξύ δύο γυναικών αποτελεί την υπέρτατη ηδονή στα μυαλά και τα μάτια των ανδρών, δεν θα στο αναλύσω τώρα, γιατί θα μας πάρει μέρες. Ωστόσο, ναι, είναι όντως μια κρυφή ή φανερή φαντασίωση, του κάθε άντρα, να κάνει σεξ με δύο γυναίκες ταυτόχρονα και γιατί όχι μία απ’ αυτές να είναι η σύντροφός του.

Και πρόσεξε, αυτό δεν χρειάζεται να περιλαμβάνει απαραίτητα και αυτόν στην εξίσωση, αρκεί να παρακολουθεί από μία μεριά. Αν τον ρωτήσεις, βέβαια, εάν στη θέση της άλλης κοπέλας έβαζες άντρα τι θα έκανε, να είσαι σίγουρη ότι η ιδέα αμέσως θα του φαινόταν κακή. Και για να καταλήξω, γιατί επολλολόησα, θα πω και πάλι αυτό που λέω πάντα. Στο σεξ και στον έρωτα όλα επιτρέπονται και όλα είναι θεμιτά, αρκεί να υπάρχει συναίνεση από όλα τα μέλη που συμμετέχουν στην πράξη. Μόνο τότε.



#AskTipster: Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@cityfreepress.com.cy.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ