Ο Απόστολος Γκλέτσος εξηγεί γιατί αποκάλυψε ότι έκανε σεξ με άντρα στο παρελθόν

Ο γνωστός ηθοποιός και τέως δήμαρχος Στυλίδας, μιλάει ανοιχτά για την περίφημη ατάκα του 2016 «το ψάρι ψήνεται και από τις δύο μεριές».

 


Article featured image
Article featured image

Όταν το 2016, στην βραδινή εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, ο Απόστολος Γκλέτσος αποκάλυπτε με έμμεσο τρόπο πως στο παρελθόν έχει κάνει σεξ με άντρα η κοινή γνώμη συνταράχτηκε, όχι τόσο για το θάρρος του να το αποκαλύψει, αλλά για το ίδιο το γεγονός, καθώς δεν άρμοζε στο προφίλ ενός μάτσο άντρα ένα τέτοιο «ολίσθημα».

Δύο χρόνια μετά, με αφορμή την παραίτησή του από τη δημαρχεία ένεκα των εξελίξεων με τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο Απόστολος Γκλέτσος επανέρχεται στο προσκήνιο και μεταξύ άλλων καλείται να σχολιάσει την τότε δήλωσή του και να εξηγήσει το γιατί το έκανε.

Ο ίδιος, δήλωσε πως αυτή του τη δήλωση θα την βρει μπροστά του, αλλά θετικά και ότι οποίος τολμήσει να την χρησιμοποιήσει εναντίον του, θα τον βρει μπροστά του. «Ήταν μια ιερή, πατρική δήλωση και πολιτική. Πριν από τρεις μήνες κρεμάστηκε ένα παιδί από bullying… Λόγω της θέσεως μου κι επειδή είμαι πολύ κοντά στα παιδιά, έρχονται και μου εκμυστηρεύονται πράγματα και πολλοί γονείς, κυρίως μανάδες. Το θεώρησα καθήκον μου να βγω και να πω κάποια πράγματα. Θεώρησα ότι πρέπει να το κάνω και το έκανα», είπε ο Απόστολος Γκλέτσος σε εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, όπου και φιλοξενήθηκε.

«Ήταν μια προσπάθεια απενοχοποίησης για όποιον το έχει βιώσει στο παρελθόν και φοβάται τις συνέπειες μια κοινωνίας να το πει. Απόλυτα αυτός ήταν ο λόγος, δεν είχα κανέναν άλλο λόγο να το πω. Ούτε για τη δημοσιότητα. Ήταν ακριβώς γι’ αυτό το λόγο», πρόσθεσε.



Με πληροφορίες από avmag.gr


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ