Νεαρός κάνεις μήνυση στους γονείς του γιατί τον έκαναν χωρίς να τον ρωτήσουν

Πιστεύεις ακόμη ότι τα δικά σου παιδιά είναι βάσανα;

 


Article featured image
Article featured image

Συγκεκριμένα 27χρονος από την Βομβάη της Ινδίας, μηνύει τους γονείς του γιατί, όπως υποστηρίζει, τον δημιούργησαν χωρίς να τον ρωτήσουν ή να πάρουν την συγκατάθεσή του. Ενώ προσθέτει πως μπορεί να τους αγαπάει πολύ και να έχει άψογη σχέση μαζί τους, δεν παύει, όμως, ο σκοπός της δημιουργίας να ήταν η προσωπική τους ευχαρίστηση και αυτό δεν μπορεί να το δεχτεί.

Η ιστορία του 27χρονου Ράφαελ Σάμιουελ κάνει τον γύρο του κόσμου, με τον ίδιο να δηλώνει στους Times Now News reports και The Print ότι είναι «αντι-γενετιστής» και πως πριν κάποιος γίνει γονιός θα πρέπει να ρωτά το αγέννητο παιδί αν επιθυμεί να έρθει στον κόσμο! «Θέλω να πω σε όλα παιδιά της Ινδίας ότι δεν χρωστούν τίποτα στους γονείς τους. Αγαπώ τους γονείς μου, έχω μια εξαιρετική σχέση μαζί τους, αλλά με έχουν κάνει για δική τους ευχαρίστηση» δηλώνει και προσθέτει: «Η ζωή μου είναι εκπληκτική, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να φτιάξω τη ζωή μου μέσα από τον παραλογισμό των σπουδών και της καριέρας, ειδικά όταν δεν ερωτήθηκαν αν θέλω να έχω ύπαρξη»!

Σύμφωνα με τον Ράφαελ, ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει ότι έχει επιλογή να μην κάνει παιδί και πως οι γονείς σου οφείλουν μια εξήγηση για τον λόγο που σε γέννησαν.

Δες και το βίντεο που ανέβασε στο Youtube ο περίεργος αυτός τυπάς και είμαστε σίγουροι ότι δεν θα ξαναπείς ποτέ κακή κουβέντα για τα δικά σου παιδιά.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ