Φέτος για τη μέρα του Αγ. Βαλεντίνου δώσε σε μια κατσαρίδα το όνομα του πρώην σου

Δεν κάνουμε πλάκα, ζωολογικός κήπος σε αφήνει να βαφτίσεις μια κατσαρίδα με το όνομα του/της πρώην σου ή έστω κάποιου/ας πρώην σου ή έστω του/της πρώην κάποιας φίλης ή κάποιου φίλου σου!

 


Article featured image
Article featured image

Έστω κι αν όλο αυτό δεν είναι για ακριβώς καλό σκοπό, είναι για 100% απολαυστικό σκοπό.

Μια αρκετά ενδιαφέρουσα λύση για όσες και όσους δε θυμούνται τον / την πρώην με ακριβώς τα θερμότερα αισθήματα παρέχει ένας ζωολογικός κήπος στην Αγγλία.

Πιο συγκεκριμένα, το Κέντρο Προστασίας Άγριας Ζωής Hemsley, στο Κεντ της Αγγλίας, κυκλοφόρησε μια πολύ ειδική προσφορά για την επερχόμενη γιορτή των ερωτευμένων, την οποία και ονομάζει «Κατσαρίδα του Αγίου Βαλεντίνου».

Αν λοιπόν το πρώην ταίρι σας δεν είναι και πολύ (ή δεν είναι καθόλου) καλύτερο από μια κατσαρίδα, με το ομολογουμένως πολύ χαμηλό αντίτιμο της μιάμισης λίρας μπορείτε να βαφτίσετε μια κατσαρίδα με το όνομά του. Όσοι μάλιστα κάνουν αυτή την εξαιρετικά ευχάριστη δωρεά στο ζωολογικό κήπο, θα μπορούν να καμαρώσουν το επίμαχο όνομα να αναγράφεται στον «Κατσαριδοπίνακα», δίπλα σε εκατοντάδες άλλα ονόματα πρώην.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι δεν χρειάζεται να είναι υποχρεωτικά το δικό σας πρώην ταίρι, καθώς μπορείτε να το κάνετε και για λογαριασμό κάποιου φιλικού σας προσώπου, αν αυτό πιστεύει το πρώην έτερο μισό του ανήκει στους υπονόμους (ή απλώς μπορείς να το πιστεύετε εσείς). Η δωρεά περιλαμβάνει επίσης και ειδικό πιστοποιητικό, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε.

Κι αν τέλος βρεθείτε στην Αγγλία, θα μπορείτε με επίδειξη του πιστοποιητικού να μπείτε τζάμπα στο ζωολογικό κήπο για να διαπιστώσετε με τα ίδια σας τα μάτια αν η κατσαρίδα είναι καλή λύση ή χρειάζεται να προσφύγετε σε κάποιο είδος γυμνοσάλιαγκα.

 

[πηγή: Luben]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ