68χρονη μερακλού σπιτονοικοκυρά κρυφοκοίταζε φοιτητές σε ακατάλληλες στιγμές

Οι καταγγελίες έγιναν από τους ίδιους τους φοιτητές. 

 


Article featured image
Article featured image

Φωτογραφία: Andreas Kock / Stalker IV, Sweden



Όπως λέει και το κλισέ ρητό, ο έρωτας δεν κοιτάει χρόνια, και αν πολλοί το λένε για τη διαφορά ηλικίας ενός ζευγαριού, η ακριβής σημασία του αναφέρεται στο ότι σε όποια ηλικία και να είναι κάποιος μπορεί να ερωτευτεί, να αγαπήσει και να έχει ερωτική έλξη για κάποιον άλλο. 

Δεν ξέρουμε αν ισχύει κάτι από τα πιο πάνω στην περίπτωση της ιστορίας μας, ωστόσο το θέμα πέραν του όποιου χιούμορ, έχει νομικές προεκτάσεις και είναι και κάπως creepy.

Σύμφωνα με καταγγελίες φοιτητών στην Άρτα σε τοπικά μέσα της περιοχής, η 68χρονη ιδιοκτήτρια των διαμερισμάτων που διέμεναν, τους παρακολουθούσε κρυμμένη πίσω από κουρτίνες και μπαλκονόπορτες, ενόσω αυτή γδύνονταν ή βρίσκοντας σε πιο προσωπικές στιγμές τους, κυρίως τις νυχτερινές ώρες.

Δημοσίευμα του fanaripress.gr,  αναφέρει πώς τα κρούσματα με πρωταγωνίστρια την 68χρονη γυναίκα είναι αρκετά, καθώς οι καταγγελίες προέρχονται από περισσότερους του ενός φοιτητές.

Μάλιστα, σε μία περίπτωση, η 68χρονη γυναίκα δεν δίστασε να επισκεφθεί αργά την νύχτα έναν από τους φοιτητές με πρόφαση την καταβολή του ενοικίου, όταν διαπίστωσε ότι εκείνη την στιγμή άλλαζε ρούχα.

Κι όλα τα παραπάνω, καθώς το σπίτι που διαμένει η 68χρονη γυναίκα «βλέπει» πεντακάθαρα τα προς ενοικίαση διαμερίσματα, με πολλούς φοιτητές να κάνουν λόγο για προμελετημένο σχέδιο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ