Επιτέλους, το Messenger εφάρμοσε τη λειτουργία που περιμέναμε καιρό

Χαρούμενες φατσούλες και χειροκροτήματα σε όλο τον πλανήτη.

 


Για την εν λόγω λειτουργία ακούμε εδώ και περίπου ένα χρόνο, σε βαθμό που πιστέψαμε πως ήταν και αυτό μία φήμη, όπως η δημιουργία του dislike, ωστόσο έπειτα από μία δοκιμαστική περίοδο, ο Mark Zuckerberg ανακοίνωσε χθες Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου την καθολική εφαρμογή της λειτουργίας Unsend Message σε συσκευές Android και iOS.

Με απλά λόγια, από χθες μπορείς να πάρεις πίσω όποιο μήνυμα έστειλες στο Messenger και μετάνιωσες, χωρίς να προλάβει να το δει ο παραλήπτης.

Η διαδικασία για να ακυρώσεις την αποστολή του μηνύματος είναι ιδιαίτερα απλή. Κρατάς πατημένο το δάκτυλο επάνω στο μήνυμα που σε ενδιαφέρει και τότε ανάμεσα στις επιλογές εμφανίζεται και το «Remove for Everyone». Η επιλογή αυτή είναι διαθέσιμη μόνο για τα πρώτα 10 λεπτά μετά την αποστολή του. Εάν το επιλέξεις μέσα στο χρονικό παράθυρο, τότε θα διαγραφεί από τη συνομιλία και των δύο χρηστών και θα είναι σαν να μην εστάλη ποτέ.

H επιλογή «Remove for Everyone» διαφέρει από το «Delete» που είναι διαθέσιμο έτσι κι αλλιώς στο Facebook Messenger.

 



 

Με το «Delete» μπορούσαμε απλώς να διαγράψουμε το μήνυμα από τη δική μας πλευρά, του αποστολέα, ενώ ο παραλήπτης μπορούσε ακόμη να το βλέπει.

Αν όμως επιλέξετε «Remove for Everyone» ο παραλήπτης θα ενημερώνεται ότι έχετε διαγράψει κάποιο μήνυμα, ακόμη κι αν δεν μπορεί πλέον να το δει. Η επιλογή Unsend θα εμφανιστεί σε όλους με τη νέα αναβάθμιση του Facebook Messenger.


Σχετικα

Το παγκόσμιο συναυλιακό ρεκόρ του Πολ Μακάρτνεϊ στο Μαρακανά

13 εκατομμύρια ζώα βασανίζονται και σκοτώνονται κάθε χρόνο

Άλλες τέσσερις αλλοδαπές γυναίκες αγνοούνται τον τελευταίο ενάμιση χρόνο

Εκδήλωση για τη Marry Rose, την Κυριακή

Και δεύτερο πτώμα στο φρεάτιο στο Μιτσερό

H «συγνώμη» της Αναστασίας Παπαδοπούλου προς την Αστυνομία