Γιατί όλοι αφήνουν τον Νότη;

«Δυστυχώς, οι αρχές μου και κυρίως η ψυχή μου δεν μπορούν να ανεχτούν άλλο τη συμπεριφορά και τις ‘ιδιοτροπίες’ του κυρίου Σφακιανάκη», αναφέρει η Πάολα σε σχέση με την αποχώρησή της από το σχήμα.

Article featured image
Article featured image

Μετά την προ λίγων μηνών αποχώρηση του συμπατριώτη μας Γιώργου Παπαδόπουλου από το σχήμα (δες σχετική ανάρτηση πιο κάτω), σειρά πήρε η Πάολα, αφήνοντας μάλιστα αιχμές για τον Σφακιανάκη.

View this post on Instagram

Αγαπητοί φίλοι, αύριο Παρασκευή ήταν προγραμματισμένη η πρεμιέρα μας στο «Γκάζι live» με το Νότη Σφακιανάκη και την αγαπημένη μου Πάολα. Δυστυχώς, χθες βράδυ, δύο μόλις μέρες πριν από την πρεμιέρα μας, ενημερώθηκα από τον μαέστρο ότι ο Νότης Σφακιανάκης αποφάσισε να κόψει το δεύτερο μου πρόγραμμα - κάτι, ωστόσο, που είχαμε συμφωνήσει εξαρχής. Εξεπλάγην και απογοητεύτηκα ταυτόχρονα - προσπάθησα να μην θυμώσω και να παραμείνω ψύχραιμος. Τελικά, μάλλον, επαληθεύονται όλα όσα ακούγονται και λέγονται κατά καιρούς για τον Νότη Σφακιανάκη - αν και είχα κάθε καλή πρόθεση γι’ αυτή τη συνεργασία, εξού και στο παρελθόν, πριν από 6 χρόνια, του είχα γράψει τη μουσική σε τραγούδι του, με μεγάλο σεβασμό σ’ αυτή τη σπουδαία λαική φωνή. Όμως -όπως λειτουργούσα ανέκαθεν- όταν δεν με σέβονται σε μια συνεργασία, επιλέγω να αποχωρώ και να διατηρώ την αξιοπρέπειά μου. Έτσι, αναγκάζομαι το μήνα Δεκέμβριο και λίγο πριν τις γιορτές, να μείνω χωρίς δουλειά εγώ και η οικογένεια μου. Οι σχέσεις μου με την Πάολα, την οποία αγαπώ και εκτιμώ, παραμένουν εξαιρετικές, καθώς και με την επιχείρηση Μαροσούλη - όλα είναι τέλεια και τους ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία, για άλλη μια φορά. Εύχομαι καλή αρχή αύριο στην Πάολα, στην επιχείρηση και σε όλους τους μουσικούς και συνεργάτες. Μάλλον ήταν σοφή, τελικά, η επιλογή της Δέσποινας Βανδή, πριν από πέντε χρόνια - σε γεγονότα που αν και έχουν διαφορετική αφετηρία, έχουν κοινή ουσία. Θα δανειστώ μια φράση της: Αποχωρώ με λύπη, καλές γιορτές εύχομαι σε όλους. Γιώργος Παπαδόπουλος.

A post shared by 🅖🅘🅞🅡🅖🅞🅢 🅟🅐🅟🅐🅓🅞🅟🅞🅤🅛🅞🅢 (@giorgospapadopoulosofficial) on



Η Πάολα, συγκεκριμένα, ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το σχήμα, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τη συμπεριφορά του:

«Με μεγάλη μου λύπη θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι αποχωρώ από το Γκάζι Live δύο εβδομάδες νωρίτερα από την προκαθορισμένη ημερομηνία λήξης, παρόλη τη μεγάλη εμπορική επιτυχία που συνεχίζει να έχει. Δυστυχώς, οι αρχές μου και κυρίως η ψυχή μου δεν μπορούν να ανεχτούν άλλο τη συμπεριφορά και τις ‘ιδιοτροπίες’ του κυρίου Σφακιανάκη. Είναι η πρώτη (και ελπίζω η τελευταία) φορά που δεν τελειώνω τη σεζόν αγκαλιασμένη με τον συνάδελφο καλλιτέχνη και χαρούμενη για όσα πέρασα μαζί του», αναφέρει και καταλήγει: «Ευχαριστώ την επιχείρηση Μαροσούλη για την άψογη συνεργασία και όλη την αγάπη και τη στήριξη που μας έδωσε και τους 120 εργαζόμενους που είναι οι 120 νέοι φίλοι μου!».



Για την ιστορία, να πούμε πως ο Νότης Σφακιανάκης είχε απαντήσει ως εξής τότε στον Γιώργο Παπαδόπουλο:

«Μια αποσαφήνιση λοιπόν γιατί μου χρεώνουν συνέχεια κάτι το οποίο δεν έχω κάνει, κάτι που δεν έχω πει και δεν είναι δίκαιο. Αλλά το αντιμετωπίζω πλέον με στωικότητα, δηλαδή με ψυχραιμία, δεν γίνεται διαφορετικά με τους ανθρώπους ζεις στην κοινωνία και πρέπει να τους αντιμετωπίζεις έτσι όπως συμπεριφέρονται. Προέκυψε κάτι αυτές τις 2-3 τελευταίες ημέρες. Θα ήθελα να ξέρετε, μάλλον οι περισσότεροι θα ήθελα να γνωρίζετε ότι αυτό που βλέπετε και ακούτε, αυτό είναι.

Δεν υπάρχει τίποτα άλλο, ούτε πίσω, ούτε δίπλα. Είναι αυτό. Ό,τι σας λέω είναι αυτά. Ψέματα λένε αυτοί οι φοβούνται ή αυτοί που θέλουν κάτι να σου κλέψουν. Ούτε να σας κλέψω θέλω κάτι, ούτε φοβάμαι να πω την αλήθεια. Αναλαμβάνω και τις ευθύνες μου. Είχαμε κάνει μια συνεργασία με την Πάολα και τον Γιώργο Παπαδόπουλο, ο οποίος κάποια στιγμή αποφάσισε να φύγει. Η συμφωνία τηρήθηκε επακριβώς. Ό,τι σας λέω όμως, η συμφωνία τηρήθηκε από τη δική μου πλευρά, γιατί εγώ τον επέλεξα, επακριβώς όμως με ευλάβεια. Δεν τον έχω δει ακόμα. Ποτέ δεν τον έχω δει, εκ του φυσικού δηλαδή. Δεν έχουμε μιλήσει.

Όλο αυτό που έκανε είναι λάθος του. Θα το καταλάβει κάποια στιγμή. Γιατί όλα στην πορεία τα αντιλαμβανόμαστε. Και το να κατηγορείς κάποιον, εάν δεν διασταυρώσεις αυτά που νομίζεις, είναι πάρα πολύ άδικο, γιατί μπορεί να κάνεις και λάθος. Παίζει και αυτό το σενάριο δηλαδή, του να κάνουμε λάθος. Στην προκειμένη περίπτωση, ο Γιώργος κάνει λάθος. Κατηγορεί άνθρωπο, ο οποίος δεν είναι για να τον κατηγορείς, είναι για να τον αγκαλιάζεις, να τον φιλάς, να τον αγαπάς».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ