Εσύ τρως πορτοκάλια όταν κάνεις ντους ή είσαι τίποτα ξενέρωτος;

Άτομα που το δοκίμασαν, μιλάνε για μια ηδονιστική εμπειρία.

Εσύ τρως πορτοκάλια όταν κάνεις ντους ή είσαι τίποτα ξενέρωτος;

Άτομα που το δοκίμασαν, μιλάνε για μια ηδονιστική εμπειρία.

Article featured image
Article featured image

«Μπήκα στο ντους και άφησα το ζεστό νερό να τρέξει πάνω μου κρατώντας το φρούτο στο χέρι μου. Είχα μια αποστολή: να γίνω κομμάτι της μικρής, αλλά ενθουσιώδους διαδικτυακής κοινότητας ανθρώπων που τρώνε πορτοκάλια στο ντους. Μπήγοντας τα δάχτυλα στη μαλακή φλούδα με τα στίγματα, ξεκίνησα να καθαρίζω το πορτοκάλι, αφήνοντάς τις φλούδες να πέσουν στην μπανιέρα. Καθώς ξεκίνησα να τρώω το φρούτο, η μυρωδιά εσπεριδοειδούς αναμειγνυόταν με τον ατμό, καθώς οι χυμοί κυλούσαν στα χέρια μου και χάνονταν μες στο νερό. Όταν η τελευταία φετούλα είχε εξαφανιστεί στο στόμα μου και τα υπολείμματα, καθώς και η συνήθως δυσάρεστη κολλώδης αίσθηση είχαν χαθεί στο σιφόνι, έπρεπε να παραδεχτώ ότι ήταν υπέροχο. Από εκείνη τη στιγμή προσηλυτίστηκα, μπήκα στο πλήθος των διαδικτυακών οπαδών που είχαν ανακαλύψει αυτόν τον παράξενο, αλλά ευχάριστο συνδυασμό».

rvw7495uvafy.jpgΤο κείμενο δημοσιεύτηκε αρχικά στο Munchies/Vice

Το διαδικτυακό κίνημα πορτοκαλιών στο ντους ξεκίνησε από ένα thread στο Reddit, που έλεγε «Πείτε κάτι ασυνήθιστο που θα έπρεπε όλοι να δοκιμάσουν». Εκεί, ένας χρήστης με το όνομα PHOTON_BANDIT -που έκτοτε έσβησε τον λογαριασμό του- αφηγήθηκε την ιστορία μιας καθοριστικής στιγμής, κατά την οποία ένας ομαδάρχης εξηγούσε τις αρετές του να τρως ένα πορτοκάλι στο ντους, λέγοντας ότι είναι «το πιο απελευθερωτικό, σαρκικό και καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις για τη διάθεσή σου».

4fCkufZ.jpg


«Σκεφτείτε το», είπε ο μυθικός σύμβουλος. «Το να ανοίγεις ένα κρύο φρέσκο πορτοκάλι με τα γυμνά σου χέρια, να αφήνεις τους χυμούς να τρέξουν πάνω σου. Να μη σε νοιάζει αν θα κολλάς. Απλώς να το ανοίγεις στα δύο και να το ξεσκίζεις με τα δόντια σου σαν άγριος κανίβαλος που έχει βδομάδες να φάει. Ναι, είναι το πιο σαρκικό, άγριο, απελευθερωτικό πράγμα που μπορεί να κάνει κάποιος».

Πάνω από 8.000 Redditors συνέρρευσαν στη σελίδα και ξεκίνησαν να ποστάρουν τις δικές τους ανάλογες εμπειρίες, ανεβάζοντας φωτογραφίες από φλούδες πεταμένες στη μπανιέρα, δίπλα σε γυμνά πόδια. Όμως δεν ενστερνίζονται απλώς αυτήν τη μοναδική πράξη φροντίδας για τον εαυτό τους, αλλά έχουν κατακλύσει το Ίντερνετ, ενθαρρύνοντας και άλλους να συμμετάσχουν στην ευφορική πράξη του να δαγκώνεις ένα φρούτο, χωρίς να ανησυχείς ότι θα τα κάνεις όλα χάλια.

Ενώ κάποιοι μπορεί να θεωρήσουν το ξεφλούδισμα του κολλώδους ζουμερού φρούτου σεξουαλικό, η ομάδα ShowerOrange έχει αγνές προθέσεις και μάλιστα έχουν κανονισμό για το τι επιτρέπεται να περιλαμβάνεται στις φωτογραφίες με τα εσπεριδοειδή.

0_lQs6aW-K7Zde9zVH.jpg


Πρώτος κανόνας: «Όχι γυμνό», συμπληρώνοντας ότι, «οτιδήποτε εκτός από γεννητικά όργανα» επιτρέπεται σε αναρτήσεις με πορτοκάλια στο ντους - «πέλματα, πόδια, χέρια, κοιλιές, ό,τι θες». Ο δημιουργός των κανόνων επίσης τα 'χει με τα γκρέιπφρουτ, τα θεωρεί μη αποδεκτή και ίσως δύσκολη επιλογή για το ντους. Ωστόσο τα μανταρίνια, τα σαγκουίνια και οι κλημεντίνες θεωρούνται αποδεκτές εναλλακτικές λύσεις για το κλασικό πορτοκάλι.

5nb1kc3ukuh01.jpg

Τρίτος και ίσως πιο σημαντικός κανόνας: «να είστε ευγενικοί, να σχολιάζετε άλλες αναρτήσεις και να ενθαρρύνετε τους άλλους χρήστες να γίνουν οι καλύτεροι στην κατανάλωση πορτοκαλιών στο ντους». Η αίσθηση ευδιαθεσίας συνεχίζεται στις αναρτήσεις, καθώς οι χρήστες μιλάνε για τις πρώτες τους εμπειρίες σε threads, όπως «Σήμερα είναι η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής μου» και «Πρώτη φορά. Το άξιζε. Τώρα είμαι πλήρης».

cy6p8wva0jz11.jpg

maxresdefault.jpg

maxresdefault (1).jpg

comp-shower-orange.jpg

fwpjzy6d0emy.jpg

0xjpxtox4uny.jpg

showerorange3.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ