5+1 επικές στιγμές του Ευθύμιου Δίπλαρου που θα μας συντροφεύουν για πάντα

Άσχετα εάν τον συμπαθείς ή όχι, άσχετα αν τον στηρίζεις ή όχι, ένα είναι σίγουρο, πως ο εκ Λεμεσού ορμώμενος βουλευτής του ΔΗΣΥ, Ευθύμιος Δίπλαρος, όποτε κληθεί να κάνει live δηλώσεις δημιουργεί… νεκρά πτώματα.

Article featured image
Article featured image

Είναι ένας από τους πιο λαοφιλείς βουλευτές της Λεμεσού. Αυτό τουλάχιστον δείχνουν οι 10 και πλέον χιλιάδες ψήφοι που εξασφάλισε στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, ενώ όποια πέτρα κι αν σηκώσεις (χωρίς καμία δόση υπερβολής), όλο και κάπου θα τον πετύχεις. Μνημόσυνα, χαρμόσυνα, χοροεσπερίδες, εγκαίνια, κηδείες, γάμους, αφιερώματα, σε όλα μέσα.

Και φυσικά, μέσα σε όλα αυτά βρίσκει χρόνο για τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εμφανίσεις και δηλώσεις. Κάτι που ίσως θα έπρεπε να αφήσει λίγο στην άκρη, αφού τις τελευταίες 115 φορές που το προσπάθησε (εντάξει, υπερβάλλουμε λίγο), του βγήκε λάθος.

Με αφορμή το τελευταίο του πόνημα περί «νεκρών πτωμάτων», μαζέψαμε 5+1 επικές τηλεοπτικές και όχι μόνο στιγμές του, που θα μας στοιχειώνουν για πάντα.

«I see everywhere νεκρά πτώματα»

Η αλλιώς, πώς προσπαθείς να αποπροσανατολίσεις τους τηλεθεατές από το προκείμενο, που είναι οι κυβερνητικές ευθύνες για την κατάρρευση του Συνεργατισμού και να τους κάνεις να ψάχνουν παντού για νεκρά πτώματα τα οποία μάλιστα είναι και διασωληνωμένα για να κρατηθούν στη ζωή. WTF;

ΕΝΑ ΝΕΚΡΟ ΠΤΩΜΑ

ΤΑΓΚ 3 ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ. ΠΛΟΣΙΑ ΝΤΟΡΑ

Posted by Ξεροτήανα Πάφου on Tuesday, 12 March 2019

«And I also see προφορικά έγγραφα»

Γενικά έχουμε καταλάβει πως ο Ευθύμιος βλέπει πράγματα που δεν υπάρχουν, αφού λίγο πριν τα νεκρά πτώματα είχε δει και το προφορικό έγγραφο της 9ης Ιουλίου το οποίο έκανε αναφορά σε σημαντικά σημεία για την εξέλιξη του Κυπριακού. Τι εννοείς δεν μπορεί να υπάρξει προφορικό έγγραφο;


Όταν ο Ευθύμιος λέει μπράβο και το εννοεί…

Περνώντας από τη ζώνη του μεταφυσικού στην κάπως πιο απτή πραγματικότητα, ο Ευθύμιος δεν διστάζει να αναγνωρίσει τη δουλειά των συναδέλφων και συγκυβερνώντων του και να πει και μπράβο όπου χρειάζεται. Όπως έκανε στην περίπτωση της προεδρικής χάρης σε παιδεραστή, όπου έδωσε συγχαρητήρια στον Πρόεδρο που με αφορμή το «λάθος» που έκανε αποφυλακίζοντας έναν παιδεραστή, είχε την ευκαιρία να διορθώσει τη στρέβλωση. Applause.

Μπράβο!

Δώστε ενα πισκόττο του Κυρίου! Ξεροτήανα Πάφου

Posted by Ξεροτήανα Πάφου on Friday, 14 September 2018


…ενώ την ίδια ώρα μπορεί να αναγνωρίσει και να ταυτιστεί με το κοινό λαϊκό αίσθημα

Όπως τότε που δήλωνε ανερυθρίαστα ότι ήταν ευτύχημα που έκλεισαν οι Κυπριακές Αερογραμμές, άσχετα με τα όσα προηγήθηκαν και με τις δεκάδες κόσμου που έμειναν χωρίς εργασίας.

Τρέξτε το στο 27:00


Οι ιατρικές και παραϊατρικές του γνώσεις

Πολυσχιδής, πολυπράγμων και πολυτάλαντος, ο Ευθύμιος διαθέτει και γνώσεις ζωολογίας και κτηνιατρικής, καθώς ξέρει από πρώτο χέρι ότι το trademark ζώο της Κύπρου όχι μόνο καταστρέφει περιουσίες, αλλά προχωρά και σε άνομες αιμομικτικές πράξεις.

Σπίτσλες που τα καλά! Δεν υπάρχει κανένας έλεγχος ολάν! Κανένας σεβασμός! Τα αγρινά κάμνουν το μεταξύ τους αδιακρίτως! Αίσχος! #WildSex #AgrinoLoveLife

Posted by Demetris Demetriou on Thursday, 29 September 2016


Πόσο γάλα με τριαντάφυλλο αντέχεις;

Από τη λίστα φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και η αμίμητη στιγμή με τον Ευθύμιο να ξυπνά το πρωί στο σπίτι του και να κατεβάζει με όρεξη και μανία ένα μεγάλο ποτήρι γάλα τριαντάφυλλο για να στανιάρει, μαζί με τα απαραίτητα παρελκόμενα (φλαούνα και αυγά τηγανιτά). Η σκηνή, που περιείχε τοποθέτηση προϊόντος, ήταν από το pre wedding video που ετοίμασε για την ημέρα του γάμου του και φυσικά έγινε κάτι περισσότερο απο Viral.

Special εφέ η «μαντηλιά» στερεωμένη στο λαιμό για να μη λερώσει πουκάμισο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ