Έκθεση γραφιστικής από τους απόφοιτους του Alexander College

Οι απόφοιτοι του κλάδου Γραφικών Τεχνών του Alexander College επιστρέφουν στο ακαδημαϊκό τους ίδρυμα για μία έκθεση γραφιστικής, στην οποία θα παρουσιάσουν δικά τους έργα σε έντυπη μορφή, αλλά και άλλες δημιουργικές εφαρμογές γραφιστικού σχεδιασμού.

Article featured image
Article featured image

Η έκθεση θα γίνει στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Alexander College (Larnaca campus), την Πέμπτη, 14 Μαρτίου και ώρα 18.00.

Ο κλάδος Γραφιστικής του Alexander College ολοκληρώνει σχεδόν τρεις δεκαετίες και έτσι φέρνει και πάλι κοντά τους αποφοίτους του, για να νοσταλγήσουν τα όμορφα φοιτητικά τους χρόνια, να συναντήσουν τους καθηγητές τους και να θυμηθούν την έναρξη της επαγγελματικής τους πορείας.

Στην έκθεση συμμετέχουν καλλιτέχνες/ απόφοιτοι, οι οποίοι έχουν ένα κοινό, την αγάπη τους για την τέχνη και το design τα οποία παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή τους.

alumniflyer.jpg

Το ακαδημαϊκό ίδρυμα, το οποίο διαθέτει μια παράδοση χρόνων στους κλάδους τέχνης και σχεδιασμού, διοργανώνει συχνά καλλιτεχνικές εκθέσεις, φανερώνοντας έτσι το ψηλό επίπεδο εκπαιδευτικής διαδικασίας, το οποίο συνδέεται άμεσα με τα αναγνωρισμένα πτυχία που προσφέρει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ