Είσαι έτοιμος για το 5ο Legion Run; [όλα όσα πρέπει να ξέρεις]

Ο μοναδικός θεσμός που έφερε στην Κύπρο μεγάλες δόσεις περιπέτειας και δράσης, ετοιμάζεται για την 5η πιο δυνατή του διοργάνωση.

Είσαι έτοιμος για το 5ο Legion Run; [όλα όσα πρέπει να ξέρεις]

Ο μοναδικός θεσμός που έφερε στην Κύπρο μεγάλες δόσεις περιπέτειας και δράσης, ετοιμάζεται για την 5η πιο δυνατή του διοργάνωση.

Φωτογραφία: Flickr


Η χώρα μας διαχρονικά αποτελεί για τους διοργανωτές του Legion Run έναν από τους πιο σημαντικούς σταθμούς στο παγκόσμιο καλεντάρι της διαδρομής και αυτό δεν θα μπορούσε να μην ίσχυε και για το 2019! Η Κύπρος, όπως είναι γνωστό, είχε κάνει την αρχή το 2014.

Στα χρόνια που ακολούθησαν, το Legion Run μεγάλωσε και αγαπήθηκε. Πήγε πρώτα και σε άλλες χώρες της περιοχής μας, μέχρι που σιγά-σιγά... γιγαντώθηκε! Ο θεσμός έφτασε πλέον να έχει καταστεί παγκόσμιο γεγονός και να πραγματοποιείται κάθε χρόνο.

Είναι χαρακτηριστικό δε ότι οι πιο επιτυχημένες διαδρομές είναι αυτές που επιστρέφουν και όχι τόσο οι νέες, αφού όποιος το έχει δοκιμάσει μία φορά, σίγουρα θέλει να το επαναλάβει με την πρώτη ευκαιρία!


banners-2.jpg


TI EINAI

Το Legion Run είναι μια διαδρομή 5 χιλιομέτρων, όπου... όλοι είναι νικητές! Σε αντίθεση με άλλες διαδρομές, στο Legion Run δεν έχει καμία σημασία ή διαφορά εάν είσαι είτε πρώτος είτε τελευταίος, αφού ο στόχος είναι κοινός: ο τερματισμός και η διασκέδαση του ταξιδιού!

Ο στόχος δεν είναι η πρωτιά, ούτε έχει σημασία σε πόσο χρόνο θα τερματίσεις. Ο στόχος είναι κοινός και είναι η ολοκλήρωση της διαδρομής και η ηθική ικανοποίηση. Επίσης, είναι δεδομένο πως φεύγοντας από τον χώρο, θα έχετε κάνει δεκάδες νέους φίλους, αφού μόνο με συνεργασία με όλους τους άλλους συμμετέχοντες μπορείς να περάσεις συγκεκριμένα εμπόδια, ακόμα και για αυτούς που θα λάβουν μέρος ατομικά και όχι με κάποια ομάδα.


ΑΝΩ ΤΩΝ 18

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες άνω των 18 ετών ανεξαρτήτως σωματικής διάπλασης ή άλλων κριτηρίων. Οι συμμετέχοντες καλούνται να τρέξουν ή να περπατήσουν τη διαδρομή, περνώντας ενίοτε δύσκολα, αλλά πάντοτε ευφάνταστα (και ανανεώσιμα κάθε χρόνο) εμπόδια λάσπης, φωτιάς, πάγου και συρματοπλέγματος. Όλο το σκηνικό ετοιμάζεται και στήνεται μέρες προηγουμένως με τέτοιο τρόπο και σειρά, έτσι ώστε να ικανοποιούνται όλα τα επίπεδα... διάθεσης για δράση και αδρεναλίνη!


LR2019 - Constantinos Charalambides.jpeg


ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Το φετινό Legion Run Cyprus θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά στη Λεμεσό, το Σάββατο 13 Απριλίου 2019. Όπως πέρσι, έτσι και φέτος το σκηνικό θα στηθεί στο Δασικό Πάρκο Λεμεσού, πίσω από το αθλητικό κέντρο «Σπύρος Κυπριανού». Οι διοργανωτές ήδη εργάζονται για να διασφαλίσουν πως και φέτος όσοι και όσες επιλέξουν την ημέρα εκείνη να την περάσουν με Legion Run, θα βιώσουν μια εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη!


ΕΓΓΡΑΦΕΣ, ΤΙΜΕΣ

Η εγγραφή και η αγορά εισιτηρίου γίνεται εύκολα μέσω της ιστοσελίδας legionrun.com. Το κόστος εγγραφής περιλαμβάνει τη συμμετοχή, μια μπύρα, φανελάκι «I am Legion», ντους και πόσιμο νερό κατά μήκος της διαδρομής. Η πώληση των εισιτηρίων έχει χωριστεί, όπως κάθε χρόνο, ανά περιόδους. Σημειώνεται πως τα ομαδικά είναι πιο φτηνά από τα ατομικά.

Οι τιμές αυξάνονται στο τέλος του κάθε μήνα. Ουσιαστικά, όσο πιο νωρίς αγοράσετε, τόσο καλύτερη θα είναι και η τιμή σας, τόσο για τα μεμονωμένα εισιτήρια όσο και για ομαδικά. Για τον μήνα που διανύουμε, η τιμή έχει προγραμματιστεί να αλλάξει στις 23 Ιανουαρίου. Αυτό σημαίνει πως απομένουν μόνο λίγες μέρες για να επωφεληθείτε μιας χαμηλότερης τιμής και να ζήσετε την εμπειρία του Legion Run ακόμα πιο φτηνά!


ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

Το Legion Run είναι αποδεδειγμένο πως ενισχύει τη συναδελφικότητα και την ομαδικότητα. Οι εταιρείες μπορούν να προσφέρουν στους υπαλλήλους τους έναν ξεχωριστό τρόπο για να χτίσουν ή να βελτιώσουν το ομαδικό πνεύμα και να επωφεληθούν από τα εταιρικά πακέτα. Οι εταιρίες που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν ως ομάδες, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Legion Run μέσω e-mail ([email protected]) για εταιρικά πακέτα και παροχές.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

Πέραν των εταιρικών πακέτων, το Legion Run δίνει και γενικώς την ευκαιρία στον κόσμο να περάσει μια τέλεια ημέρα. Με φίλους, με την παρέα της γειτονιάς, του γυμναστηρίου, του πανεπιστημίου! Ακόμα και ατομικά, καθώς είναι δεδομένο ότι στο τέλος της διαδρομής θα ανήκετε σίγουρα σε μια... καινούργια παρέα! Θα είναι αυτοί με τους οποίους θα περάσετε μαζί τα εμπόδια και ας μην γνωρίζατε
προηγουμένως ο ένας τον άλλον!

ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

Ο φετινός Πρεσβευτής του Legion Run Cyprus είναι ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και πρώην πρεσβευτής του Fair Play, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης. Ένας σπουδαίος αθλητής και άνθρωπος, με πολύπλευρη κοινωνική δράση, τόσο στη διάρκεια της επιτυχημένης του καριέρας όσο και μετά το τέλος της.


ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ / ΧΟΡΗΓΟΙ

Επίσημος συνεργάτης της φετινής διοργάνωσης είναι τα σινεμά «K Cineplex», χορηγοί επικοινωνίας το Super FM και city.com.cy και χορηγοί το Hell Energy Drink, η Cablenet και το Fork Food Market.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ