Σε τι κατάσταση βρίσκεται αυτή τη στιγμή Facebook, Instagram και Whatsapp στην Ευρώπη

Αρκετές ώρες μετά και τα προβλήματα δεν έχουν επιλυθεί εντελώς.

Σε τι κατάσταση βρίσκεται αυτή τη στιγμή Facebook, Instagram και Whatsapp στην Ευρώπη

Αρκετές ώρες μετά και τα προβλήματα δεν έχουν επιλυθεί εντελώς.

Article featured image
Article featured image

Από νωρίς χθες, απόγευμα Τετάρτης, αρκετοί χρήστες αντιμετώπιζαν προβλήματα σύνδεσης και χρήσης στην πλατφόρμα του Facebook, με το πρόβλημα στη συνέχεια να διευρύνεται και στο Instagram, αλλά και στο Twitter.

Τα προβλήματα κορυφώθηκαν μετά τις 8:30 το βράδυ (ώρα Κύπρου), με Facebook και Instagram να είναι εντελώς ανενεργά, με τους χρήστες να προσπαθούν ανεπιτυχώς να αλληλοεπιδράσουν ή να ανανεώσουν το newsfeed τους.

Με επίσημη ανακοίνωση της, η εταιρεία ξεκαθάρισε πως τα προβλήματα δεν προέκυψαν από επιθέσεις χακερς, αλλά έπειτα από εργασίες συντήρησης «Το Facebook θα είναι σύντομα και πάλι κοντά σας. Προς το παρόν, το Facebook είναι εκτός λειτουργίας, για λόγους συντήρησης. Σε λίγα λεπτά, όμως, θα μπορείτε και πάλι να συνδεθείτε. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή που δείχνετε όσο κάνουμε βελτιώσεις στον ιστότοπο.»

Παρότι πέρασαν ώρες έως ότου επανέλθει σε κανονικά επίπεδα τόσο το Facebook όσο και το Instagram και το Watsapp, σήμερα, από νωρίς το πρωί φαίνεται πως λειτουργούν κανονικά για τους περισσότερους. Ωστόσο σε πολλές χώρες τις Ευρώπης εξακολουθούν να υπάρχουν προβλήματα, όπως φαίνεται και στον τον ιστότοπο outage.report.

Δείτε σε ποια κατάσταση βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης:

facebook.png

messenger.png

insta.jpg

watssapp.png

Πάντως, με βάση τους πιο πάνω χάρτες στην Κύπρο δεν φαίνεται να εντοπίζεται κάποιο πρόβλημα σε κανένα Μέσο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ