Τα McDonald´s™ είναι οι άνθρωποί τους -η Ιωάννα, ο Κυριάκος, η Έλενα...

Τι σημαίνει για σένα να είσαι μέρος μιας επιτυχημένης ομάδας όπως αυτή των McDonald´s;

Τα McDonald´s™ είναι οι άνθρωποί τους -η Ιωάννα, ο Κυριάκος, η Έλενα...

Τι σημαίνει για σένα να είσαι μέρος μιας επιτυχημένης ομάδας όπως αυτή των McDonald´s;

Article featured image
Article featured image

Και οι τρεις χαμογέλασαν στο άκουσμα της ερώτησης. Ήταν λες και η απάντηση ήταν τόσο αυτονόητη και άρα θα ήταν περιττό να τη δώσουν.

Η Ιωάννα, ο Κυριάκος και η Έλενα βραβεύτηκαν ως οι Καλύτεροι Υπάλληλοι για το 2018 από τη McDonald´s Κύπρου, μαζί με ακόμη 9 άτομα, σε μία όμορφη τελετή αποκλειστικά αφιερωμένη στους ανθρώπους της. Στους ανθρώπους που στηρίζουν, εργάζονται και τροφοδοτούν με την ενέργεια και την αγάπη τους μια εταιρεία που μετρά περισσότερες από δύο δεκαετίες επιτυχημένης παρουσίας στην Κύπρο. Και αυτό η McDonald's το γνωρίζει πολύ καλά, εξ ου και τους επιβραβεύει!


Με βασικό της μότο το #bettertogether, η McDonald´s Κύπρου όλα τα χρόνια λειτουργίας της φροντίζει, πρώτα και πάνω απ’ όλα, να επενδύει και να στηρίζει το ανθρώπινο δυναμικό της.

Από τα κεντρικά γραφεία μέχρι το κάθε εστιατόριο σε όλη την Κύπρο ξεχωριστά, η McDonald’s βρίσκεται δίπλα στο προσωπικό της με συνεχείς εκπαιδεύσεις, σεμινάρια και φυσικά την ετήσια τελετή βράβευσης για τους Υπαλλήλους της Χρονιάς.

Τα McDonald´s Κύπρου, άλλωστε, είναι οι άνθρωποί τους και φροντίζουν να το αποδεικνύουν στην πράξη, όχι μόνο με τις βραβεύσεις, αλλά και μέσα από την People’s Campaign που τρέχει αυτό το διάστημα , προβάλλοντας τις ιστορίες των ανθρώπων της από την καθημερινότητά τους στη δουλειά.



Η φετινή εκδήλωση «Better Τogether, Best Team Awards», που διοργανώθηκε την Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία, τίμησε τους εργαζόμενους της εταιρείας για το 2018, επιβραβεύοντάς τους για την ομαδικότητα, τη συνεργασία και την αφοσίωση στη δουλειά.

Η CITY μίλησε με τρεις από τους συνολικά 12 βραβευθέντες, θέλοντας να απαντήσει στο ερώτημα γιατί είναι τελικά τόσο σημαντικό να είσαι μέλος μιας τέτοιας ομάδας.


Ιωάννα Μάκη, Βραβείο Office Award 2018

FIM_8070.JPG

Η Ιωάννα εργάζεται στην εταιρεία τα τελευταία 3,5 χρόνια και εκείνο που ξεχωρίζει από την καθημερινότητά της στη δουλειά είναι το ζεστό, πολύ γλυκό και οικογενειακό περιβάλλον που υπάρχει ανάμεσα στους συναδέλφους. «Παρότι δεν είμαι πολύ καιρό, νιώθω ότι έχω κτίσει όμορφες και πραγματικές σχέσεις με τους συναδέλφους μου και αυτό είναι κάτι το οποίο προωθεί και η ίδια η εταιρεία. Βασικά, το μότο μας ‘Better Together’ γίνεται πράξη σε κάθε κομμάτι της συνεργασίας μας».

Η βράβευσή της, όπως αναφέρει, ήταν μια μεγάλη τιμή και ταυτόχρονα μία ένδειξη ότι οι εργοδότες της αναγνωρίζουν τη δουλειά της, ενώ ταυτόχρονα την στηρίζουν έμπρακτα στο νέο επαγγελματικό της βήμα, αφού προηγουμένως εργαζόταν σε έναν πολύ διαφορετικό κλάδο.

Η Ιωάννα Μάκη, βρίσκεται στο Τμήμα Διασφάλισης Ποιότητας, στα Κεντρικά Γραφεία της McDonald’s, στη Λάρνακα, το οποίο είναι υπεύθυνο για την ασφάλεια και την ποιότητα των τροφίμων και των προμηθευτών. «Όταν ξεκίνησα να εργάζομαι στο συγκεκριμένο Τμήμα, δεν περίμενα να υπάρχουν τόσο αυστηρές διαδικασίες και έλεγχοι από την εταιρία, η οποία δίνει μεγάλη έμφαση στα προϊόντα της, αλλά και στους προμηθευτές της, με τους οποίους φροντίζει να διατηρεί πολύ καλές σχέσεις εμπιστοσύνης, κάτι που είναι βασικός πυλώνας για την διατήρηση της ποιότητας των προϊόντων.



Κυριάκος Ζαρμπόνης, Store Manager of the Year 2018

FIM_8075.JPG

Ο Κυριάκος βρέθηκε στην McDonald’s το 2006 ως υπεύθυνος βάρδιας και στη διάρκεια των προηγούμενων χρόνων έφτασε να είναι Διευθυντής του εστιατορίου της McDonald’s στην τουριστική περιοχή της Γερμασόγειας, στη Λεμεσό. Η βράβευσή του ως Store Manager of the Year, όπως αναφέρει στη CITY, δεν ήταν τίποτα περισσότερο από την επιβράβευση των κόπων μιας ολόκληρης ομάδας που ‘τρέχει’ το εστιατόριο. Όπως λέει, αν δεν ήταν όλοι αυτοί οι άνθρωποι να δουλεύουν ομαδικά και με όρεξη, τίποτα δεν θα ήταν εφικτό. «Εγώ απλώς παρέλαβα ένα βραβείο για όλη την ομάδα ως υπεύθυνος, δεν μπορώ να πω ότι είναι ατομική αυτή η διάκριση, γιατί δεν είναι. Αυτό που σίγουρα είναι, είναι μία επιβράβευση και μια τιμή από την εταιρία μας, για τη δουλειά που κάνουμε και σίγουρα ένα σημαντικό κίνητρο για να συνεχίσουμε να γινόμαστε καλύτεροι», αναφέρει ο Κυριάκος.

Στην ερώτηση ποια θα χαρακτήριζε ως τη μεγαλύτερη δυσκολία που έχει να αντιμετωπίσει ως manager στο εστιατόριό του, ο Κυριάκος ξεχωρίζει το κομμάτι των πολλών και διαφορετικών προσωπικοτήτων και εθνοτήτων που εργάζονται στο εστιατόριο. «Άνθρωποι με διαφορετικές κουλτούρες τους οποίους πρέπει αρχικά να καταλάβεις και εν συνεχεία να τους κάνεις να λειτουργήσουν ως ομάδα. Είναι μεν δύσκολο, παράλληλα, όμως, είναι και μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόκληση», διευκρινίζει.




Έλενα Μιχαήλ, McPerson of the Year 2018

IMG_0359.JPG

Ξεκίνησε να εργάζεται στη McDonald’s πριν από περίπου 20 χρόνια, για κάποια έξτρα χρήματα. Οι λίγοι μήνες, έγιναν χρόνος και πλέον μετρά δύο δεκαετίες συνεχούς εργασίας στην εταιρία. Παρότι όλα αυτά τα χρόνια έχει βραβευτεί και με άλλα βραβεία, για τα διάφορα πόστα που υπηρέτησε, ωστόσο το συγκεκριμένο, όπως αναφέρει, ήταν το πιο συγκινητικό από όλα. «Σημαίνει πολλά για εμένα αυτό το βραβείο μετά από τόσα χρόνια, είναι τιμή μου και το εννοώ, γιατί το να βραβεύεσαι ως McPerson είναι μια συνολική αναγνώριση του έργου που προσφέρεις στην εταιρεία», λέει η Έλενα.

Μετά από τόσα χρόνια, τι είναι αυτό που σε εμπνέει και σου δίνει κίνητρο να πηγαίνεις κάθε μέρα με χαρά στη δουλειά;

Είναι η αγάπη για το brand, αλλά και οι φιλίες που ανέπτυξα τόσο με τους υπόλοιπους συνεργάτες όσο και με τους πελάτες, οι οποίοι αν λείψω μερικές ημέρες με ψάχνουν. Για μένα η McDonald’s είναι σαν δεύτερο μου σπίτι, γιατί εκτός του ότι περνώ πολλές ώρες εκεί, όλα τα χρόνια που εργάζομαι στην εταιρεία, φρόντισε να με εκπαιδεύσει και να με βελτιώσει ως επαγγελματία και ως άνθρωπο.


IMG_0285 (1).jpg
Partner of the Year – TBWA\Entelia – Νεόφυτος Ταλιώτης


Πιο κάτω όλοι οι βραβευθέντες της βραδιάς:

  1. Barista – Nevena Klimentova
  2. Crew Member – Γιάννης Κυριάκου
  3. Crew Trainer – Άννα Κιλιγκαρίδου
  4. Customer Care – Τατιάνα Φωτιάδου
  5. House Master – Μαρία Δημουρτσίδου
  6. Rider – Χρυσοβαλάντης Σίβογλου
  7. Swing Manager – Khatuna Dzirkvelishvili
  8. 2nd Assistant Manager – Μάριος Ανδρέου
  9. Office Award – Ιωάννα Μάκη
  10. Store Manager of the year – Κυριάκος Ζαρμπόνης
  11. McPerson of the year – Έλενα Μιχαήλ
  12. Partner of the Year – TBWA\Entelia – Νεόφυτος Ταλιώτης



FIM_7944.JPG

Κατερίνα Ανδρέου



FIM_7953.JPG

Ελένη Κολοκασίδη


FIM_7973.JPG

Έλενα Ανδρέου



FIM_8019.JPG

Έλενα Ανδρέου & Χρυσούλα Ρωσσίδου


FIM_7935.JPG

Μάρω Προδρόμου, Γεωργία Μάμα, Καλλιόπη Χατζηκώστα & Χρυσούλα Ρωσσίδου


FIM_7956.JPG

Παναγιώτης Λοϊζίδης & Μαρία Βαρελλάκη




Article featured image
Article featured image
Article featured image
Article featured image
Article featured image
Article featured image
Article featured image
Article featured image
Slider image navigation
Slider image navigation
Slider image navigation
Slider image navigation
Slider image navigation
Slider image navigation
Slider image navigation
Slider image navigation

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ