Οι βραδιές μουσικής στη Νεκρή Ζώνη επιστρέφουν

Και το Σπίτι της Συνεργασίας δέχεται αιτήσεις από μουσικούς.

Article featured image
Article featured image

Οι βραδιές ζωντανής μουσικής επιστρέφουν στο Σπίτι της Συνεργασίας, με την πρώτη εκδήλωση να πραγματοποιείται το Μάιο, 2019.

Το Σπίτι της Συνεργασίας, ήδη, ανακοίνωσε ότι δέχεται αιτήσεις ενδιαφέροντος από μουσικούς και συγκροτήματα στην Κύπρο, για τη νέα σειρά βραδιών ζωντανής μουσικής που οργανώνονται στη Νεκρή Ζώνη στο Λήδρα Πάλας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν δείγματα της δουλειάς τους και μια σύντομη περιγραφή στο admin@home4cooperation.info μέχρι τη Δευτέρα, 25 Μαρτίου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποταθείτε στη σελίδα του Σπιτιού της Συνεργασίας στο Facebook και να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς στο 22 445 740.

Οι βραδιές ζωντανής μουσικής είναι μέρος του προγράμματος Μουσικοί της Κύπρου που διοργανώνει το Σπίτι της Συνεργασίας από το 2015.

Το πρόγραμμα αυτό φέρνει κοντά τους νέους της Κύπρου, επενδύει σε νέα ταλέντα και δημιουργεί πραγματικές συνεργασίες, ενώ παράλληλα ψυχαγωγεί ανθρώπους όλων των ηλικιών, κάτι που το καθιστά ένα από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα του είδους του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ