Ακόμη 4 «νέα» για το The Mall of Cyprus

Λίγο πριν τα επίσημα εγκαίνια του ανανεωμένου εμπορικού κέντρου της Λευκωσίας.

Ακόμη 4 «νέα» για το The Mall of Cyprus

Λίγο πριν τα επίσημα εγκαίνια του ανανεωμένου εμπορικού κέντρου της Λευκωσίας.

Article featured image
Article featured image

Τη δυναμική του επέκταση με νέες προσθήκες και ανακαινίσεις χώρων συνεχίζει το The Mall of Cyprus, το οποίο βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης της πρώτης του μεγάλης φάσης ανανέωσής του.

Έτσι λοιπόν, το Sacoor Brothers, η διεθνής μάρκα Timberland και το Shoebox Kids έρχονται για να προσφέρουν ακόμα περισσότερες επιλογές σε μόδα για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, ενώ η ναυαρχίδα του Ομίλου Saywear, Zara, ανακαινίζεται εξ ολοκλήρου σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα της μάρκας.

Έτσι λοιπόν, το κατάστημα Zara βρίσκεται σε διαδικασία πλήρους ανακαίνισης και επέκτασης ώστε να συνάδει με τα αντίστοιχα διεθνή πρότυπα και concept των καταστημάτων του εξωτερικού, αλλά και να ανταποκριθεί στις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις και επιθυμίες των πελατών του. Καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων, πολιτισμών και ηλικιών, τα Zara αγωνίζονται διαρκώς για να βοηθούν τους πελάτες τους να διαμορφώνουν ιδέες, έμπνευση, τάσεις και επιθυμίες σύμφωνα με το προσωπικό τους γούστο. Η ολοκλήρωση των εργασιών του πολυαναμενόμενου ανακαινισμένου Zara αναμένεται στο τέλος Μαρτίου.

Από την άλλη μεριά, η προσθήκη του Sacoor Brothers έρχεται να προσδώσει αέρα ευρωπαϊκής προσιτής πολυτέλειας, με συλλογές που τελειοποιούν την τέχνη της ανδρικής και γυναικείας ένδυσης, εντυπωσιάζοντας εκείνους που αναζητούν την εκλεπτυσμένη, διαχρονική κομψότητα.

Sacoor 1 (6).jpg


Η ιστορία της οικογένειας του Sacoor Brothers ξεκίνησε το 1989 στη Λισαβόνα, χτίζοντας μία φίρμα που εφορεύει έναν μοντέρνο τρόπο ζωής συνώνυμο με την ποιότητα, το σχέδιο, την αξία, την εξυπηρέτηση και πάνω απ’ όλα την κομψότητα. Οι αξίες αυτές, καθώς και οι αψεγάδιαστες συλλογές που παρουσιάστηκαν ανά τις σεζόν, έκαναν τη φίρμα έναν τεράστιο παγκόσμιο οίκο μόδας, ο οποίος τώρα βρίσκεται στις πολυτελείς πρωτεύουσες μόδας σε όλον τον κόσμο.

Ωστόσο, την τιμητική τους έχουν και τα παιδιά, αφού το αγαπημένο SHOEBOX που μεταφέρεται πλέον στο ισόγειο της επέκτασης του The Mall of Cyprus, ενισχύεται και με παιδική μόδα, το SHOEBOX KIDS, το οποίο εστιάζει στην ευεξία και την ανάπτυξη των πελμάτων των παιδιών από το μπουσούλημα, στα πρώτα του βήματα μέχρι και την εφηβεία. Στο ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον, τα παιδιά απολαμβάνουν διάφορες δραστηριότητες και δωράκια, και φυσικά μια μεγάλη ποικιλία μόδας, άνεσης και πολλαπλών επιλογών ανάμεσα από μερικές από τις πιο δημοφιλείς μάρκες στον χώρο του παιδικού υποδήματος όπως Biomecanics, Garvalin, Agatha, Kido, Reverse, Miss Belgini, Biomecanics, Disney, Laura Biagiotti, Carrera, Sergio Tacchini, Polo Beverly Hills Club, Reebok, Adidas, Nike, Convers και Canguro.

TIMBERLAND LOGO.JPG

Τέλος, η αγαπημένη διεθνής μάρκα Timberland εγκαινιάζει στο The Mall of Cyprus το δεύτερο κατάστημά της στην Κύπρο, βάζοντας την υπογραφή της σε ένα άνετο και μοδάτο τρόπο ζωής ιδανικό για όλους όσους τους αρέσει η φύση, αλλά και οι υπαίθριες δραστηριότητες. Η πλούσια κληρονομιά της μάρκας, η ακλόνητη δέσμευση στην κοινωνική και περιβαλλοντική ευθύνη με στόχο την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής, αλλά και η στόχευση στην ποιότητα, έχουν αναγάγει τη μάρκα Timberland σε συνώνυμο του διαχρονικού στυλ που ανταποκρίνεται στον σύγχρονο τρόπο ζωής.


SB_ENG_BLK.PNG


Με τις συνεχείς προσθήκες νέων καταστημάτων, αλλά και ανακαινίσεων των υφιστάμενων, η ανανέωση του The Mall of Cyprus αποτελεί πλέον πραγματικότητα, δημιουργώντας μια νέα διάσταση στον χώρο της μόδας προσφέροντας ταυτόχρονα μια πολυεπίπεδη εμπειρία αγορών στους καταναλωτές.

Για περισσότερες πληροφορίες expanding.themallofcyprus.com

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ