Η Λάρνακα υποδέχεται για πρώτη φορά το δικό της TEDx

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις στο κείμενο που ακολουθεί.

Η Λάρνακα υποδέχεται για πρώτη φορά το δικό της TEDx

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις στο κείμενο που ακολουθεί.

Article featured image
Article featured image

Με προσκεκλημένους διακεκριμένους ομιλητές από την Κύπρο και την ευρύτερη περιοχή, το πρώτο ΤΕDxLarnaca θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Σκάλα στη Λάρνακα, το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 με την ευγενική προσφορά του χώρου από τον Δήμο Λάρνακας.

Με το θέμα MeTAmoΡΦωςης, το TEDxLarnaca υπόσχεται μια ολοήμερη αξέχαστη εμπειρία, μέσα από ένα δυναμικό και ενθουσιώδες πρόγραμμα ομιλιών και performances που στοχεύει να καταστεί πηγή έμπνευσης για το κοινό του!

H ηλεκτρονική πώληση των εισιτηρίων άρχισε ήδη μέσω της ιστοσελίδας www.tedxlarnaca.com και θα ολοκληρωθεί μια μέρα πριν την έναρξη της εκδήλωσης. Να σημειωθεί ότι ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος και δεν θα διατίθενται εισιτήρια προς πώληση την μέρα της εκδήλωσης.

Οι 12 ομιλητές του πρώτου TEDx που θα πραγματοποιηθεί στην Λάρνακα, προέρχονται από διάφορους τομείς των επιστημών, των τεχνών, του πολιτισμού και είναι έτοιμοι να μοιραστούν με το κοινό ιδέες που αξίζει να διαδοθούν. Μαζί με τους ομιλητές, 5 καλλιτέχνες από τον χώρο της μουσικής και του χορού θα αποτυπώσουν την δική τους ερμηνεία Μεταμόρφωσης μέσα από 2 μοναδικές καλλιτεχνικές εμφανίσεις. Σκοπός του TEDxLarnaca είναι να δράσει σαν ένα εφαλτήριο ιδεών στην κοινωνία και να την μεταμορφώσει προς το καλύτερο.

Να σημειωθεί το TEDxLarnaca είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και η ομάδα δουλεύει εθελοντικά με πολλή μεράκι και με μοναδικό γνώμονα την προσφορά στην κοινωνία.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο email: info@tedxlarnaca.com και επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.tedxlarnaca.com ή στο Facebook http://www.facebook.com/TEDxLarnaca.


Insta5.jpg


Περισσότερα για το TED

Το ΤΕD είναι ένα παγκόσμιο γεγονός αφιερωμένο στις Ιδέες που αξίζει να διαδοθούν. Το TED ξεκίνησε το 1984 ως ένας χώρος συνάντησης για καινοτόμους και πρωτοπόρους στους τομείς της Τεχνολογίας, Ψυχαγωγίας και Σχεδίου. Τριάντα πέντε χρόνια μετά, το TED έχει μετατραπεί σε μια βάση παγκόσμιας κοινότητας ατόμων, που πιστεύουν στη δύναμη των ιδεών που αξίζουν να ακουστούν.

TEDx

Στο πνεύμα των ιδεών που αξίζουν να ακουστούν, το TED δημιούργησε το πρόγραμμα TEDx-local, που αντιπροσωπεύει το σκοπό του TED και ενθαρρύνει τα άτομα να συνεργαστούν για να οργανωθούν ανεξάρτητα, και να μοιραστούν παρόμοιες εμπειρίες. Το TEDx είναι μέρος μιας εκπαιδευτικής επανάστασης, η οποία δημιουργήθηκε από ντόπιους οργανωτές που επιθυμούν να κινητοποιήσουν την κοινότητα τους.

Πάνω από 30000 εκδηλώσεις του ΤΕDx έχουν λάβει μέρος μέχρι τώρα, σε 133 χώρες. Στα ΤΕDx, τα βίντεο συζητήσεων των ΤΕD και οι ζωντανές συζητήσεις ενθαρρύνουν και προωθούν τον διάλογο και την σύνδεση ατόμων. Αυτές οι τοπικές, ανεξάρτητες εκδηλώσεις ονομάζονται ΤΕDx, όπου το x=ανεξάρτητη διοργάνωση μιας ΤΕD εκδήλωσης. Το συνέδριο του ΤΕD παρέχει γενική καθοδήγηση για τα προγράμματα ΤΕDx, παρόλα αυτά όμως, το ΤΕDx διοργανώνεται ανεξάρτητα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ