Όχι άλλες «γουρούνες» στην Αγία Νάπα

Χωρίς παρεξήγηση, αλλά...

Όχι άλλες «γουρούνες» στην Αγία Νάπα

Χωρίς παρεξήγηση, αλλά...

Article featured image
Article featured image

Φωτογραφία: Flickr/ Mike Pechyonkin

Το να πηγαίνεις για διακοπές σε ένα τέτοιο όμορφο μέρος και να σε πιάνει πονοκέφαλος από τα μαρσαρίσματα των easy riders, δεν είναι και το καλύτερο σκηνικό.

Ο Δήμος της πόλης στο πλαίσιο της στρατηγικής αναβάθμισης της περιοχής, προχωρά σε μία στρατηγική απόφαση που σημαίνει πολλά και αποτελεί σταθμό στην εξέλιξη του προϊόντος του.

Προκειμένου να καταπολεμήσει την οχληρία και την ηχορύπανση που προκαλείται από τις μοτοσυκλέτες μεγάλου κυβισμού, αλλά και τις τετράτροχες μοτοσυκλέτες (τύπου γουρούνες), ο Δήμος Αγίας Νάπας αποφάσισε να εξετάσει σοβαρά το ζήτημα της πλήρους απαγόρευσης κυκλοφορίας των εν λόγω οχημάτων, σε συγκεκριμένες περιοχές και ώρες της ημέρας.

Μια απόφαση η οποία προέκυψε έπειτα από έρευνα που διεξήγαγε ο Δήμος ανάμεσα σε δημότες, επιχειρηματίες αλλά και τουρίστες, οι οποίοι τόνισαν ότι αυτό είναι το κυριότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν.

Τις επόμενες μέρες, το Δημοτικό Συμβούλιο αναμένεται να αξιολογήσει τις εισηγήσεις για να λάβει την τελική του απόφαση. Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας, η απόφαση αυτή εντάσσεται στα πλαίσια της στρατηγικής του Δήμου για αναβάθμιση του προσφερόμενου προϊόντος και την δημιουργία επαναλαμβανόμενων τουριστών.

Δείτε σχετικό ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Μαρίνου Παυλικκά για το ΣΙΓΜΑ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ