Γυναίκα γέννησε δίδυμα, το ένα του άντρα της και το άλλο του εραστή της

Κι όμως μπορεί να συμβεί και συνέβη.

Article featured image
Article featured image

Μια περίεργη ιστορία δημοσιεύτηκε πρόσφατα στην Κίνα, όταν μία γυναίκα η οποία κυοφορούσε δίδυμα, γέννησε τα παιδιά της και έπειτα από τεστ DNA αποδείχτηκε ότι το ένα παιδί ήταν του συζύγου της και το άλλο του εραστή της.

Η γυναίκα η οποία ζει στην πόλη Xiamen, σύμφωνα με πληροφορίες, γέννησε δίδυμα από ξεχωριστούς πατέρες. Το κινεζικό ειδησεογραφικό site Strait Herald ενημερώθηκε για το γεγονός από την κα. Zhang, διευθύντρια της κυβερνητικής υπηρεσίας της Κίνας που διενεργεί τεστ πατρότητας.

Ο σύζυγος της γυναίκας (του δόθηκε το ψευδώνυμο Xiaolong από τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης), παρατήρησε ότι τα δίδυμα δεν έμοιαζαν και τόσο πολύ, λίγο μετά τη γέννησή τους.

Ο Xiaolong μπήκε σε σκέψεις, όταν συνειδητοποίησε ότι το ένα παιδί του έμοιαζε πολύ, όμως το άλλο όχι. Υπό το πρίσμα αυτό, ζήτησε εξέταση DNA και όταν τα αποτελέσματα βγήκαν, η γυναίκα δεν είχε άλλη επιλογή παρά να παραδεχτεί ότι είχε κάνει one night stand.

Η ιστορία έγινε γνωστή όταν το ζευγάρι πήγε να καταγράψει τη γέννηση των διδύμων σε ένα τοπικό αστυνομικό τμήμα. Για να ολοκληρωθεί η καταγραφή, ζητήθηκε τεστ πατρότητας ως απόδειξη ότι τα παιδιά ήταν δικά τους, αποκαλύπτοντας τελικά τα αποτελέσματα που πλέον είναι viral.

Με πληροφορίες από VICE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ