«Ιερόσυλοι» έφτιαξαν γύρο για χορτοφάγους από χαλούμι, τσένταρ και ελβετικό τυρί

Κυρίες, κύριοι, ήρθε και επίσημα το τέλος του κόσμου.

Article featured image
Article featured image

Άλλωστε όλα τα σημάδια αυτό μαρτυρούν. Εδώ και καιρό βιώνουμε βαρυχειμωνιά με βροχές και χαμηλές θερμοκρασίας, χθες έπεσε μετεωρίτης και σήμερα διαβάζουμε ότι στην αγορά κυκλοφορεί γύρος για χορτοφάγους, ο οποίος μάλιστα έχει γίνει ανάρπαστος. Αν αυτό δεν είναι το τέλος του κόσμου, τότε τι άλλο να περιμένουμε;

Το συγκεκριμένο εγχείρημα ξεκίνησε τον περασμένο Μάϊο από την εταιρία Naturli στη Ζυρίχη και δεν έχει σχέση με αντίστοιχα vegetarian προϊόντα, όπως κιμάς από σόγια, καθώς αποτελείται από τρία είδη τυριών, όπως τσένταρ, χαλούμι και ελβετικό τυρί και εξ ου και η ονομασία του Cheesbab.

Και αν για τους λάτρεις του τυριού, αυτή η επιλογή φαντάζει νόστιμη, το να παραποιείς τα ιερά και τα όσια, δεν παύει να είναι σφάλμα μεγάλο. Γιατί κάποιος να αγγίξει τον γύρο και να τον κάνει κάτι άλλο; «Από τον Μάιο του 2018 που το βγάλαμε σε κυκλοφορία έχουν γίνει χαμός με παραγγελίες», είπε ο Ρόλαντ Ρεγκ, ξεκαθαρίζοντας πως: «Δεν το βγάλαμε για να αντικαταστήσει το ντονέρ αλλά για να αποτελεί μία εναλλακτική επιλογή».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ