Αυτά είναι τα πέντε νέα «φαγάδικα» που ανοίγουν στο The Mall of Cyprus

Πλέον οι επιλογές για τον επισκέπτη είναι περισσότερες και βελτιωμένες.

Αυτά είναι τα πέντε νέα «φαγάδικα» που ανοίγουν στο The Mall of Cyprus

Πλέον οι επιλογές για τον επισκέπτη είναι περισσότερες και βελτιωμένες.

Article featured image
Article featured image

Λίγες μέρες πριν ανοίξει και επίσημα τις πόρτες του, το ανανεωμένο Mall of Cyprus, δημοσιεύουμε τα 5 νέα brands εστίασης που θα περιλαμβάνει η επέκταση του εμπορικού κέντρου.

Το The Mall of Cyprus ανοίγει τις πόρτες του στο PAUL, Caffe Nero, Burger King, Wagamama και Tavernaki, επεκτείνοντας ακόμα περισσότερο τις επιλογές του σε ψυχαγωγία και διασκέδαση με τις παραπάνω απολαυστικές προσθήκες στo ανακαινισμένο και αναβαθμισμένο food court του, που μπορούν να απολαμβάνουν όλοι οι απανταχού λάτρεις του καλού φαγητού και όχι μόνο.

Κάντε μια στάση στη γνωστή αλυσίδα αρτοποιείου, ζαχαροπλαστείου, εστιατορίου και καφέ PAUL που φέρνει άρωμα Γαλλίας στο The Mall of Cyprus, προσφέροντας αυθεντικά, υψηλής ποιότητας προγεύματα, γεύματα, γλυκά, καφέ και ψωμί που έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά από την ομάδα του PAUL, δίνοντας έμφαση σε όλα τα φυσικά συστατικά, καθώς και ιδιαίτερη προσοχή στην ισορροπημένη διατροφή. Με ιστορία ήδη από το 1889, όταν η οικογένεια του PAUL άνοιξε το πρώτο αρτοποιείο, η γνωστή αλυσίδα συνεχίζει να μοιράζεται την κληρονομιά και τις πιο σημαντικές αξίες της οικογένειας μαζί σας: την αγάπη για το ψωμί, την επιθυμία να μοιραστεί τη γαλλική ‘art de vivre’, και τη συνεχή αναζήτηση της ποιότητας σε ό,τι κάνει.

Για ένα ευχάριστο διάλειμμα από τα ψώνια, επισκεφθείτε το Caffé Nero, την ευρωπαϊκή εκλεκτή καφετέρια, που ιδρύθηκε πριν από 20 χρόνια με έμπνευση από τα αυθεντικά ιταλικά καφενεία, με την εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα και το πάθος για την τέχνη του καφέ. Το κάθε Caffé είναι μοναδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει αυθεντική ατμόσφαιρα προσαρμοσμένη στα χαρακτηριστικά της τοπικής κουλτούρας και μια ξεχωριστή φιλική εξυπηρέτηση, ιδανικά ποιοτικά χαρακτηριστικά για να απολαύσετε ένα χειροποίητο καφέ με βάση το τέλειο εσπρέσο και μια ποικιλία εκλεκτών φαγητών, σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον.

Αν σας αρέσει το κάτι διαφορετικό, το δημοφιλές παν-ασιατικό εστιατόριο Wagamama είναι έτοιμο να σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία με γεύσεις που αγγίζουν την ψυχή! Με εξυπηρετικό και φιλικό προσωπικό, προσφέροντας την καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής, οι λάτρεις του καλού φαγητού θα ξετρελαθείτε με το μενού του Wagamama που προσφέρει γευστικά νουντλς, απολαυστικές σούπες ράμεν, επιλογές σε πιάτα κάρυ, σαλάτες, φρέσκους χυμούς και λαχταριστές επιλογές για τους μικρούς φίλους. Το Wagamama υπερηφανεύεται τόσο για την ποιότητα όσο και για την ταχύτητα εξυπηρέτησης του. Τα πιάτα ετοιμάζονται και σερβίρονται κατόπιν παραγγελίας, διασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο τη φρεσκάδα τους. Λόγω αυτού μπορεί τα πιάτα να φτάσουν στο τραπέζι σε διαφορετικό χρονικό διάστημα, αυτό όμως δεν σας αποτρέπει από το να μοιραστείτε και να απολαύσετε το πιάτο. Αυτή άλλωστε είναι και η φιλοσοφία του Wagamama!

Τα burgers από την άλλη είναι από τις πιο αγαπημένες και λαχταριστές επιλογές που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι, και έτσι το The Mall of Cyprus υποδέχεται τα Burger King με περισσότερα από 13.000 καταστήματα σε 97 χώρες. Στα Burger King μπορείτε να απολαμβάνετε τα διάσημα ζουμερά μπιφτέκια ψημένα στη σχάρα από 100% βοδινό χωρίς πρόσθετα και χωρίς συντηρητικά όπως το Whopper, το ξεχωριστό Angus XT, το ασυναγώνιστο Halloumi Bacon King, αλλά και chicken burgers όπως το TENDERCRISP Chicken και το Grilled Chicken Steakhouse. Τα Burger King είναι γνωστά για τα υψηλής ποιότητας και εξαιρετικής γεύσης γεύματα, αλλά και τις προσιτές τιμές.

Τέλος, το Tavernaki φέρνει άρωμα παράδοσης με νοστιμότατο φαγητό στη σχάρα, παρουσιασμένο και φτιαγμένο με την απλότητα και την πλούσια γεύση που χαρακτηρίζει την Κυπριακή και Ελληνική κουζίνα. Το μενού περιλαμβάνει αγαπημένα φαγητά όπως χοιρινή μπριζόλα, κοτόπουλο φιλέτο, όλα σερβιρισμένα με ελληνική πίτα, πατάτες τηγανητές, σαλάτα και τζατζίκι, δροσερές σαλάτες φτιαγμένες με τα πιο φρέσκα υλικά και το παραδοσιακό κυπριακό και ελληνικό σουβλάκι και γύρο. Το Ταβερνάκι εξυπηρετεί μόνο με take away, όπου ο καθένας μπορεί να κάνει μια στάση να παραγγείλει το φαγητό του και να γευτεί παραδοσιακές γεύσεις. Ένας χώρος που συνδυάζει την Κυπριακή και Ελληνική κουλτούρα… σήμα κατατεθέν της νησιώτικης παράδοσης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ