Οι κριτικές στο KOTAKU κάνουν λόγο για ένα εξαιρετικό «Division 2»

Αν είσαι gamer fanatic θα γνωρίζεις ήδη το νέο παιχνίδι που κυκλοφόρησε μέσα Μαρτίου, το «Division 2», ενώ πολύ πιθανόν να το έχεις ήδη δοκιμάσει κιόλας. Ειδικά, δε, αν είσαι πορωμένος με τα TPS (third-person shooter) παιχνίδια, τα οποία μάλιστα διαθέτουν RPG (role-playing game) χαρακτηριστικά!

Οι κριτικές στο KOTAKU κάνουν λόγο για ένα εξαιρετικό «Division 2»

Αν είσαι gamer fanatic θα γνωρίζεις ήδη το νέο παιχνίδι που κυκλοφόρησε μέσα Μαρτίου, το «Division 2», ενώ πολύ πιθανόν να το έχεις ήδη δοκιμάσει κιόλας. Ειδικά, δε, αν είσαι πορωμένος με τα TPS (third-person shooter) παιχνίδια, τα οποία μάλιστα διαθέτουν RPG (role-playing game) χαρακτηριστικά!

Article featured image
Article featured image

Στην απίθανη περίπτωση, πάντως, που δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα τον νέο δυνατό τίτλο της Ubisoft, σου δίνουμε εμείς τους λόγους για να «μεταφερθείς» άμεσα στην Ουάσιγκτον.

Κάνοντας μια πρώτη εξερεύνηση στη Google για το upgraded (σε σχέση με τον προκάτοχό του) «Division 2», θα διαπιστώσεις πως πρόκειται για ένα δυναμικό παιχνίδι δράσης, που προσφέρει διασκέδαση (σε διάρκεια), είναι εξαιρετικά φιλικό προς τον κάθε παίχτη -ακόμη και αν δεν είναι pro- ενώ προσφέρει την αίσθηση ότι περιπλανιέσαι σε μία αληθινή πόλη στην πραγματική ζωή. Και αυτά δεν τα λέμε εμείς, αλλά οι κριτικές που «τσιμπήσαμε» από το KOTAKU. Can not beat that!

Στην ηλιόλουστη και φανταχτερή πρωτεύουσα των ΗΠΑ Ουάσιγκτον, η οποία θυμίζει ένα ρημαγμένο πεδίο μάχης ολοκληρωτικά παραδομένο στο χάος, καλείσαι να αντιμετωπίσεις τους εκδικητικούς εχθρούς -οι οποίοι δεν παραδίδονται με τη μία- στο απόλυτο looter shooter game που έχεις παίξει το τελευταίο διάστημα.

Το «The Division 2» δεν αρκείται σε ένα υποτυπώδες level up, σε προσθαφαιρέσεις gear/όπλων και σε φτηνές PvP (player Vs player) εργατοώρες. Άρτια δομημένοι παικτικοί μηχανισμοί, αξιοπρεπής τεχνικός τομέας και εκτενές περιεχόμενο, στοιχεία τα οποία διαθέτει το παιχνίδι και θα σε κρατήσουν alert καθ’ όλη τη διάρκεια που εσύ, ως γνήσιος Αμερικανός πατριώτης, προσπαθείς να πολεμήσεις την αναρχία και την τρομοκρατία που έχει εξαπλωθεί στην πάλαι πότε Μητρόπολη της Αμερικής.

TCTD2_E3_SS_BE3_3840x2160_300dpi.jpg


Μπες στο παιχνίδι

Εν αρχήν ην ο πράκτορας, τον οποίο πρέπει να δημιουργήσεις… από την αρχή. Μέσα από ένα λιτό και περιεκτικό customization μενού, μπορείς να επιλέξεις φύλο, ένδυση, σωματικά και φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά. Στην συνέχεια μεταφέρεσαι στην πρώτη tutorial αποστολή, εντός του παιχνιδιού, για να μάθεις τα βασικά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού όπως κίνηση, κάλυψη, στόχευση, αναπλήρωση ενέργειας κλπ.

Αφού ολοκληρώσεις τα βασικά φεύγεις για τον Λευκό Οίκο, όπου εκεί θα είναι και η κεντρική βάση των επιχειρήσεων του παιχνιδιού. Εντός του Λευκού Οίκου υπάρχει vendor για να προβαίνεις σε αγοραπωλησίες (όπλα, gear, mods), quartermaster μέσω του οποίου ξεκλειδώνεις perks και gadgets, ένα crafting station στο οποίο αποκτώντας τα διάφορα σχεδιαγράμματα craft-άρετε όπλα, attachments, κομμάτια gear, mods κτλ. Μόλις νιώσεις έτοιμος για τη μάχη, ο κόσμος του «The Division 2» σού ανήκει εξ ολοκλήρου.

Το ρεαλιστικό σκηνικό της Washington DC

Αν δεν την έχεις επισκεφθεί ποτέ, σίγουρα θα γνωρίζεις πώς είναι από τις ταινίες του Hollywood. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέσα από το «The Division 2» αυτό που θα δεις δεν θα θυμίζει με τίποτα αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Η μεταποκαλυπτική Μητρόπολη σε καλωσορίζει σε ένα δυστοπικό αστικό περιβάλλον με κυρίαρχο στοιχείο τη βία. Οι εικόνες εγκατάλειψης, καταστροφής και εξαθλίωσης σηματοδοτούν τη νέα άρχουσα τάξη η οποία χαρακτηρίζεται από τεράστιους λεωφορειόδρομους γεμάτους άψυχα κουφάρια οχημάτων, σωρούς ανθρώπων να κείτονται παντού, λεηλατημένα κτίρια από τις επιδρομές των εχθρικών ομάδων με τα ξακουστά αξιοθέατα της πόλης όπως ο Οβελίσκος, τα Lincoln και Thomas Jefferson Memorial να βρίσκονται στη ζώνη του πυρός.

Το μενού του «The Division 2» περιλαμβάνει σημεία στρατηγικού ενδιαφέροντος τα οποία πρέπει να ανακαταλάβεις, ξεπαστρεύοντας κύματα εχθρών με έπαθλο χρήματα, υλικά crafting, XP και σεντούκια που περιέχουν κάθε λογής καλούδια. Εκεί θα τα δώσεις όλα!

TCTD2_DIGITAL_GOLD_mockup_RETAIL__0011_UK.png


Overall

Το «The Division 2» στο τέλος της ημέρας επιτυγχάνει πλήρως τον σκοπό του προσφέροντας στον παίχτη ένα απόλυτα βελτιωμένο gameplay με έντονη δράση, γρήγορες εναλλαγές και ανέλπιστα features. Αναμφίβολα, αν είσαι fan του είδους, πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσεις για να διαπιστώσεις του λόγου του αληθές!


DZ_Hunter_statue_box_square.png






Για ακόμα περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με το Division 2, για αγορά τόσο του παιχνιδιού όσο και limited edition items, αλλά και για να δείτε το official trailer πατήστε ΕΔΩ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ