«Η φυσική σας κατάσταση και η σωματική σας μεταμόρφωση είναι προσωπική μας υπόθεση»

Το personal training σε άλλο επίπεδο.

Article featured image
Article featured image

Η φυσική σας κατάσταση και η σωματική σας μεταμόρφωση, είναι προσωπική υπόθεση για το DESTINATION FITNESS. Γι’ αυτό έχει δημιουργήσει μια δυνατή ομάδα από πιστοποιημένους Personal Trainers, οι οποίοι με αφοσίωση και πάθος προσαρμόζουν τα προγράμματα εκγύμνασης στις δικές σας ανάγκες και στυλ.

Together we break records!

Ο κάθε Personal Trainer χαρακτηρίζεται από επαγγελματισμό και συνέπεια απέναντι στους πελάτες του γυμναστηρίου. Ταυτόχρονα, έχει τη δική του εξειδίκευση και διατηρεί ένα μοναδικό στυλ προπόνησης. Όλοι τους, ωστόσο, έχουν ως κοινό παρονομαστή τη δική σας ασφάλεια και τη σωστή καθοδήγηση για να πετύχετε τους στόχους σας.

PT 2.png

You can and you will!

Ακολουθώντας εξατομικευμένο πρόγραμμα για κάθε περίπτωση, επιτυγχάνουν τη βελτίωση της αντοχής, την αύξηση του μεταβολισμού και της δύναμης, την ανάπτυξη της μυϊκής μάζας και τη μείωση του λίπους. Παράγοντες, που σε συνδυασμό με τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, συμβάλλουν στο να φτάσετε στα επιθυμητά αποτελέσματα για εσάς.

Stronger, leaner, faster!

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να πείτε τους στόχους σας και το DESTINATION FITNESS έχει τον τρόπο για να σας βοηθήσει να τους υπερβείτε.

Περισσότερες πληροφορίες για το DESTINATION FITNESS στην ιστοσελίδα www.destinationfitnesscy.com και στο facebook @destinationfitnesscy.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ