Στο ΣΙΓΜΑ η τελετή απονομής των Βραβείων «Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2018»

Το βράδυ της Τρίτης, 16 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε η 14η απονομή των βραβείων «Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2018», που παρουσίασε η Shiseido, στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, με οικοδεσπότες τους Ζέτα Μακρυπούλια και Αποστόλη Τότσικα.

Article featured image
Article featured image

45 υποψήφιες σε 9 κατηγορίες: Fashion Designer, Μουσικός, Ηθοποιός, Δημιουργός, Dove Αθλήτρια, Επιστήμονας/Ακαδημαϊκός, CYTA Επαγγελματίας/Επιχειρηματίας, ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά και Τράπεζα Κύπρου Καινοτομία της Χρονιάς.

Επίσης, δόθηκαν τρία τιμητικά βραβεία: το Βραβείο Συνολικής Προσφοράς, το Πρωτείο Ζωής εις Μνήμην Άντη Χατζηκωστή, το οποίο είναι αφιερωμένο στον εμπνευστή αυτού του θεσμού, και το Editor’s Choice, που απονέμεται κάθε χρόνο από την ομάδα της Madame Figaro.


Την καλλιτεχνική διεύθυνση και όλο το concept της εκδήλωσης ανέλαβε ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο οποίος με το μοναδικό του ταλέντο ετοίμασε μία βραδιά γεμάτη εκπλήξεις, εντάσσοντας σε αυτήν άτομα και καλλιτεχνικές ομάδες που άφησαν το αποτύπωμά τους στην Κύπρο και καθήλωσαν το κοινό στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου.

Η τελετή απονομής των Βραβείων «Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2018», θα μεταδοθεί από την τηλεόραση ΣΙΓΜΑ την Παρασκευή 19 Απριλίου, στις 21:00, και σε επανάληψη το Σάββατο 20 Απριλίου, στις 16:40.

madame-figaro-sigma-facebook-1200x900-1.png

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ