15 (αδιάκριτες) ερωτήσεις σε 3 παρουσιαστές που… λαλούν

Νικόλας Ιωαννίδης, Στάλω Πατσιά και Νατάσα Κακούτση, ενώνουν δυνάμεις με σκοπό να μας ομορφύνουν τα Σαββατοκύριακα μας.

Article featured image
Article featured image

Οι τρεις τους θα βρίσκονται στο τιμόνι της καινούργιας εκπομπής «Τρείς Λαλούν», η οποία κάνει πρεμιέρα το Σάββατο, 20 Απριλίου, στο ΣΙΓΜΑ.

Ένα διασκεδαστικό μαγκαζίνο με κυπριακό άρωμα, που έρχεται για να μας προσφέρει τρέλα, γέλιο, πειράγματα και άφθονο παιχνίδι.


Η CITY «στρίμωξε» (όσο ήταν δυνατό) τους τρεις παρουσιαστές της εκπομπής για να μάθει όλα όσα θα λαλήσουν.

Πρεμιέρα: Σάββατο, 20 Απριλίου, στις 14.00 και κάθε Σαββατοκύριακο την ίδια ώρα.


ΝΙΚΟΛΑΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Θα δείτε έναν Νικόλα που βλέπετε μέσα από τα stories του στο Instagram. Έναν Νικόλα που τσαλακώνεται, που έχει χιούμορ (ελπίζω) και δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω.



Νικόλα, τι να περιμένουμε από το νέο σου εγχείρημα;

Βασικά, το νέο μου εγχείρημα είναι κάτι πολύ διαφορετικό από ότι έχω κάνει μέχρι στιγμής, τηλεοπτικά. Θα δείτε έναν Νικόλα που βλέπετε μέσα από τα stories του στο Instagram. Έναν Νικόλα που τσαλακώνεται, που έχει χιούμορ (ελπίζω) και δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω.

Ποιος θα είναι ο δικός σου ρόλος; Εσύ τι θα λαλείς;

Ο δικός μου ρόλος θα είναι καυστικός, αληθινός και πάντα με χιούμορ. Θα έχω δύο ρόλους. Αυτόν του μοδάτου, όπως λέει και στο τρέιλερ, αλλά και ενός καινούργιου Νικόλα που ξεπερνά τα όρια του μέσα από επικίνδυνες αποστολές που μου βάζουν οι followers μου στο Instagram μου. Τι θα λαλώ; "Τι φόρεσες χρυσή μου;". Αυτό έχω να σου πω μόνο.


005.JPG


Ένας Νικόλας που ξεπερνά τα όρια του μέσα από επικίνδυνες αποστολές που θα του βάζουν οι followers του στο Instagram



Η εκπομπή θα έχει σχέση με τη μόδα; Θα ντύνεις εσύ τους καλεσμένους;

Φυσικά και θα έχει σχέση με τη μόδα. Και μάλιστα, δύο ρόλους. Σιγά, καλέ, να μεν ντύσω εγώ τους καλεσμένους. Ας φορέσουν σιόρ τα πλάσματα ότι θέλουν. Εμένα εκαρτερούσαν; Στο κάτω κάτω, αν δεν ντυθούν μόνοι τους πώς θα έχω εγώ ψωμί για σχολιασμό;


006.JPG


Ποιας επώνυμης Κύπριας θα ήθελες να διορθώσεις κάπως το στυλ;

Δεν θέλω να διορθώσω κανενός το στυλ. Από τη στιγμή που το φόρεσε αυτό πάει να πει ότι της αρέσει, το γουστάρει και γι’ αυτό το φόρεσε. Το στιλ είναι συναίσθημα, είναι στιγμές και είναι προσωπικότητα.

Σιγά, καλέ, να μεν ντύσω εγώ τους καλεσμένους. Ας φορέσουν σιόρ τα πλάσματα ότι θέλουν.


007.JPG


Τι είδους εκπομπή θα ήθελες να κάνεις στο μέλλον; Κάτι που να μην το δοκίμασες μέχρι σήμερα και να το έχεις απωθημένο;

Στο μέλλον θα ήθελα πολύ να δοκιμαστώ στην παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού. Κάτι το οποίο θα συνδυάζεται πάντα με χιούμορ. Έχω ήδη έτοιμη την πρόταση, η αλήθεια είναι. Αλλά δεν βιάζομαι. Σιγά σιγά και σταθερά βήματα. Ακόμη έχω πάρα πολλά να μάθω. Η καθημερινότητά μας στην τηλεόραση είναι ένα μάθημα.


ΣΤΑΛΩ ΠΑΤΣΙΑ

Θα τραγουδώ παραδοσιακά κυπριακά κομμάτια, κάτι που δεν το έχω επιχειρήσει ποτέ ξανά.



Από το τραγούδι στην παρουσίαση. Ποιο από τα δυο προτιμάς;

Η μουσική και το τραγούδι είναι όλη μου η ζωή, αλλά σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή την τεράστια ευκαιρία που μου δίνεται. Πάντα αγαπούσα την τηλεόραση, απλώς τώρα ξεκινώ και δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια. Έχουν σίγουρα και τα δύο ένα κοινό παρονομαστή, που είναι η επικοινωνία με τον κόσμο!


048.JPG


Ο δικός σου ρόλος στην εκπομπή ποιος θα είναι; Θα σε απολαμβάνουμε και στο τραγούδι;

Θα σας πω μόνο ότι πέρα απ’ το τραγουδιστικό κομμάτι θα είμαι και ερευνήτρια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γελάσετε πολύ και αυτό είναι το πιο σημαντικό, γιατί πιστεύω πως όλοι το έχουμε ανάγκη στις μέρες μας.


053.JPG


Ένα βήμα κάθε φορά, αυτό είναι το μότο μου.



Ποιο θα είναι το ρεπερτόριο σου;

Θα τραγουδώ παραδοσιακά κυπριακά κομμάτια, κάτι που δεν το έχω επιχειρήσει ποτέ ξανά.

Ποιο είναι το πιο περίεργο σχόλιο που άκουσες ποτέ στον δρόμο για το ιδιαίτερο στυλ σου;

Παρά πολλά και διάφορα, αλλά το πιο περίεργο ήταν «πού πας βρε καρτούν;»... Εγώ, πάντως, το χάρηκα γιατί έχω τρέλα με τα καρτούν.


062.JPG


Έχεις θέσει κάποιους στόχους για το μέλλον;

Καθημερινά βάζω στόχους, αλλά ποτέ δεν σκέφτομαι μακροπρόθεσμα, γιατί πιστεύω αυτό που λένε πως «Όταν άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελάει». Ένα βήμα κάθε φορά, αυτό είναι το μότο μου.


ΝΑΤΑΣΑ ΚΑΚΟΥΤΣΗ


Είσαι μόνο δύο μήνες στην τηλεόραση και απέκτησες τη δική σου εκπομπή. Τι θεωρείς πως είναι αυτό που είδαν σε σένα οι ιθύνοντες του καναλιού και αποφάσισαν να σε εμπιστευτούν;

Δεν μπορώ να γνωρίζω τι είναι εκείνο που είδαν σε μένα οι ιθύνοντες του καναλιού ΣΙΓΜΑ και ο Γιώργος Χουλιάρας και μου εμπιστεύτηκαν τον τόσο σημαντικό ρόλο στην εκπομπή «Τρεις Λαλούν». Τους ευχαριστώ ολόψυχα γιατί είναι κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ, ένα concept που λάτρεψα από την πρώτη στιγμή και ένα είδος εκπομπής που πιστεύω ότι ο Κύπριος τηλεθεατής θα αγκαλιάσει.


086.JPG


Θα καταπιανόμαστε με τα «πικάντικα» της εκπομπής.



Ποιος θα είναι ο δικός σου ρόλος στην εκπομπή; Τι θα λαλείς;

Ο δικός μου ο ρόλος, όπως και του Νικόλα και της Στάλως, δεν καθορίζεται, αφού και οι τρεις μαζί θα καταπιανόμαστε με τα «πικάντικα» της εκπομπής «Τρεις Λαλούν», τα οποία είμαι βέβαιη ότι θα σας ενθουσιάσουν.

Πώς είναι να συνεργάζεσαι με τον Νικόλα και τη Στάλω; Πώς θα χαρακτήριζες τον καθένα με μια λέξη;

Δεν μπορείς να κατανοήσεις πόσο υπέροχο είναι να συνεργάζεται κάποιος με τον Νικόλα Ιωαννίδη και την Στάλω Πατσιά. Δύο ελεύθερα πνεύματα, δύο άτομα με καλλιτεχνικές ανησυχίες.


072.JPG


Ο κόσμος είναι ο καλύτερος κριτής των ανθρώπων που εκτίθενται στο γυαλί και σαφώς είναι και ο τελικός κριτής.


Ποια από τις δύο εκπομπές θεωρείς πως σου ταιριάζει περισσότερο; Το «Όλα καλά» ή το «Τρείς Λαλούν»; Δικαιολόγησέ μου το, όμως.

Όταν καταπιάνεσαι με πράγματα που αγαπάς δεν μπορείς να τα διαχωρίσεις. Ούτως ή άλλως είμαι μόλις δύο μήνες στην τηλεόραση και στον χώρο της παρουσίασης. Άσε που θεωρώ ότι ο κόσμος είναι ο καλύτερος κριτής των ανθρώπων που εκτίθενται στο γυαλί και σαφώς είναι και ο τελικός κριτής.


083.JPG


Πώς βλέπεις τον εαυτό σου στο μέλλον τηλεοπτικά;

Καταρχάς, να σου πω ότι δεν συγκαταλέγομαι στους ανθρώπους οι οποίοι κάνουν μακροπρόθεσμα σχέδια, καθώς είμαι της άποψης πως όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελά. Εντούτοις, μιας και μου κάνεις τη συγκεκριμένη ερώτηση, θα σου απαντήσω λέγοντας σου ότι ήθελα το μέλλον μου τηλεοπτικά να είναι επιτυχημένο. Εύχομαι ο κόσμος να με στηρίζει, για να μπορέσω κι εγώ να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ.


114.JPG

120.JPG

3 Laloun 1200x900 (Premiera).png

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ