Βρέθηκαν οι πρωταγωνιστές της πιο viral φωτογραφίας από την Παναγία των Παρισίων (λίγο πριν τη φωτιά)

Βοήθησαν οι δεκάδες χιλιάδες κοινοποιήσεις στα social media.

Article featured image
Article featured image

Απαθανατίστηκαν μπροστά από το διάσημο μνημείο, μόλις μία ώρα πριν ξεσπάσει η πυρκαγιά που κατέστρεψε το κτίσμα της Παναγίας των Παρισίων, έπειτα εξαφανίστηκαν. Από την επόμενη κιόλας μέρα, η 23χρονη Μπρουκ Γουινδσορ, η οποία τράβηξε τη φωτογραφία του μπαμπά με το κοριτσάκι του έξω από τη Notre Dame, την ανέβασε στο Twitter της, αναζητώντας τους πρωταγωνιστές εκείνης της πολύ ιδιαίτερης στιγμής.

Τελικά, έπειτα από δεκάδες χιλιάδες κοινοποιήσεις, ο μπαμπά επικοινώνησε με την Μπρουκ μέσω Twitter λέγοντάς της ότι αυτός είναι το άτομο που ψάχνει. «Η αναζήτηση τελείωσε. Η φωτογραφία έφτασε στον μπαμπά και την οικογένεια», έγραψε η 23χρονη Μπρουκ Γουίνδσορ, για την viral φωτογραφία που τράβηξε μία ώρα πριν ξεκινήσει η καταστροφική πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων.

Αν και η αναζήτηση τελείωσε, ο πατέρας θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του. Όμως ευχαρίστησε την Μπρουκ για την «υπέροχη φωτογραφία» και της είπε ότι θα βρουν ένα «ξεχωριστό μέρος» για να τη βάλουν.

Η φωτογραφία δείχνει τον μπαμπά να παίζει ανέμελα με την κόρη του. Η φωτογράφος, που βρισκόταν εκεί, προσπαθούσε εδώ και δύο ημέρες να ανακαλύψει την ταυτότητα του μπαμπά, προκειμένου να φτάσει σε αυτόν η φωτογραφία, που τραβήχτηκε λίγο πριν η Notre Dame τυλιχθεί στις φλόγες.

«Με προσέγγισε, εδώ στο Τwitter. Ήξερα ότι μπορείτε να τα καταφέρετε», έγραψε η Μπρουκ, που ευχαρίστησε τους χρήστες για τη βοήθειά τους. Άλλωστε κι αυτοί δεν έκαναν λίγα. Η ανάρτηση με τη φωτογραφία αναδημοσιεύτηκε πάνω από 224.000 φορές, ενώ δέχθηκε πάνω από 468.000 likes.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ