Όλο το Twitter ψάχνει αυτό τον μπαμπά με την κόρη του

Μήπως έχετε δει αυτόν τον μπαμπά με την κόρη του; Δημόσια έκκληση στο Twitter για μια viral φωτογραφία έξω από το Notre-Dame, λίγο πριν ξεσπάσει η φωτιά.

Article featured image
Article featured image

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η δημόσια έκκληση στα social media για να βρεθούν ο μπαμπάς και ένα κοριτσάκι μιας φωτογραφίας έξω από την Παναγία των Παρισίων πριν εκδηλωθεί η καταστροφική πυρκαγιά.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε μόλις μια ώρα πριν από τη φωτιά, όπως αναφέρει στην ανάρτησή της η 23χρονη τουρίστρια Μπρουκ Γουίνδσορ, και πολλοί άλλοι ακόμη τη χαρακτηρίζουν «ιστορική».

«Έβγαλα αυτή τη φωτογραφία την ώρα που φεύγαμε από την Παναγία των Παρισίων, περίπου μια ώρα πριν πιάσει φωτιά. Ήμουν έτοιμη να πάω σε αυτό τον μπαμπά να ρωτήσω εάν την ήθελε. Τώρα εύχομαι να το είχα κάνει. Twitter, αν έχεις μαγικές ικανότητες, σε παρακαλώ βοήθησέ τον να τη βρει», έγραψε.

notre22.jpg


Πάνω από 200.000 άτομα έχουν κάνει share τη φωτογραφία , ενώ είχε συγκεντρώσει περισσότερα από 418.000 like.

Η ίδια, μιλώντας στο BBC, λέει ότι δεν γνωρίζει τίποτα για τους πρωταγωνιστές της φωτογραφίας, ούτε εάν τελικά είναι πατέρας και κόρη, απλά αυτό είναι αυτό που αισθάνθηκε από τη μεταξύ τους χημεία.

«Αν ήμουν εγώ, θα ήθελα να έχω αυτή την ανάμνηση. Ελπίζω να αισθάνεται το ίδιο», είπε.

Η νεαρή γυναίκα δήλωσε ότι στεκόταν ανάμεσα σε χιλιάδες ανθρώπους στους δρόμους γύρω από τον καθεδρικό ναό, παρακολουθώντας με τρόμο τις φλόγες που τον «αγκάλιαζαν». «Παρακολουθούσαμε σοκαρισμένοι και συντετριμμένοι με όλο το υπόλοιπο Παρίσι», δήλωσε στο βρετανικό δίκτυο.


Πηγή: Athens Voice

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ