Ήταν Δευτέρα 3 Απριλίου 1995, ώρα 17:30

Πέρασαν κιόλας 24 χρόνια.

Ήταν Δευτέρα 3 Απριλίου 1995, ώρα 17:30

Πέρασαν κιόλας 24 χρόνια.

Ήταν Δευτέρα 3 Απριλίου του 1995, ώρα 17:30, μια τυπική κυπριακή οικογένεια είναι μπροστά στην τηλεόραση. Και ξαφνικά, για πρώτη φορά, μπαίνει στις οθόνες μας ένα γράμμα που άλλαξε τις ζωές όλων μας!

Άλλαξε, γιατί το ΣΙΓΜΑ δεν ήταν ένα τυχαίο κανάλι αλλά ήταν το πρώτο που άνοιξε τον δρόμο για την ιδιωτική τηλεόραση. Ένα καθαρά κυπριακό κανάλι που αποτέλεσε «φυτώριο» για νέους ηθοποιούς, σεναριογράφους, σκηνοθέτες, ανθρώπους που είχαν όραμα για την Κυπριακή τηλεόραση. Και σιγά –σιγά το όνειρο παίρνει σάρκα και οστά…

24 χρόνια μετά και συνεχίζουμε

Και θα συνεχίσουμε με πείσμα, όρεξη και δημιουργικότητα γιατί και για τους τηλεθεατές αλλά και για όλους εμάς, το ΣΙΓΜΑ είναι το σπίτι μας, είναι η οικογένειά μας, είναι που αισθανόμαστε ασφαλείς, πλημμυρισμένοι με αγάπη, εκεί που βρίσκονται οι δικοί μας άνθρωποι, ο δικός μας κόσμος! Είναι αυτό που λέμε με μια λέξη… το σπίτι μας!

Ένα σπίτι γεμάτο χρώμα, με πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα και κεντρικό πυλώνα το Δελτίο Ειδήσεων «Τομές στα Γεγονότα» καθώς και τη στρατηγική συνεργασία με τον ΣΚΑΪ Ελλάδος αλλά και τοπικές παραγωγές που το κάνουν και ξεχωρίζει.

Όλα μπορούν να συμβούν…

Όταν κάνεις τηλεόραση όλα μπορούν να συμβούν! Από τα πιο μικρά έως τα πιο μεγάλα… από τα πιο σημαντικά έως τα πιο ασήμαντα! Όλα μπορούν να συμβούν ένα όμως μένει σταθερό, η υπόσχεσή μας να παρέχουμε σε όλους τους τηλεθεατές μας, ένα πρόγραμμα που θα τον κάνει να γελάει, να συγκινείται, τα ξεχνιέται, να πορώνεται, να αγαπάει, να συζητάει, να νιώθει … ένα πρόγραμμα που θα τον κάνει να αισθάνεται σαν στο σπίτι του!

Αύριο Τετάρτη 3 Απριλίου γινόμαστε 24, 24 χρόνια γεμάτα εικόνες, ανθρώπους, κάμερες, φώτα, στιγμές, γέλιο, έρωτα, αδρεναλίνη, μόδα, ομορφιά, παιχνίδι… 24 χρόνια ΣΙΓΜΑ! Πάμε για άλλα τόσα…

SIGMA-birthday-1200x900 (2).png

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ