Το Τζέισον Αντιγόνη κατεβαίνει υποψήφιο για τον Κεντρικό Τομέα Αθηνών

Την ανακοίνωση έκανε η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.

Article featured image
Article featured image

Με ανακοίνωσή της, η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, παρουσίασε τους υποψήφιους στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών για τις επερχόμενες εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ανάμεσα στους υποψηφίους της παράταξης της Ρένας Δούρου και το Τζέισον Αντιγόνη κατά κόσμον Ιάσων Δούσης, ο οποίος έγινε γνωστός πριν μερικά χρόνια, όταν διεξήγαγε αγώνα εντός του Ελληνικού Κοινοβουλίου για την ψήφιση του νόμου για την ταυτότητα αναγνώρισης φύλου.

Το Τζέισον Αντιγόνη πέραν από ακτιβιστής, είναι και διευθυντής Εκπαιδευτικού Οργανισμού.

Στην ανακοίνωσή της η Περιφερειάρχης Αττικής επισημαίνει:

Οι άνθρωποι της «Δύναμης Ζωής» δεν καρφώνονται στις καρέκλες. Δίνουν τη σκυτάλη σε νέα πρόσωπα. Η «Δύναμη Ζωής» υποδέχεται στο ψηφοδέλτιό της στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών πολλούς νέους ανθρώπους, τους οποίους, ωστόσο, τους συνδέει η διάθεσή τους να προσφέρουν στην Αττική, αθόρυβα και δυνατά.

Με μια φωτογραφία στο Θέατρο του Λυκαβηττού, σημείο αναφοράς για όλο το Λεκανοπέδιο, καλωσορίζουμε τους υποψηφίους μας στην προσπάθεια να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους πολίτες έργα ουσίας.

Το Θέατρο του Λυκαβηττού, το οποίο εγκαταλείφθηκε από προηγούμενες αυτοδιοικητικές Αρχές, θα επαναλειτουργήσει χάρη στις ενέργειες της διοίκησης της Ρένας Δούρου, με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής.

Γι' αυτό τον αγώνα, να δίνουμε πνοή στην Αττική, προσφέροντας λύσεις σε προβλήματα που χρόνιζαν, ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους μας στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ